3 entry daha
  • kendilerini beşiktaş taraftarı olarak adlandırma cüretinde bulunan bir avuç ergen embesilin başlatmaya çalıştığı, hiç bir şekilde sağlıklı sonuç alınamayacak olan, saçma bir protesto denemesidir.

    bu sözde beşiktaşlılar armamızdaki ay-yıldızın neden oraya konulduğunu bilmezler.
    türk milli takımın uluslar arası arenada başarı kazanmasının tüm klüplerden daha önemli olduğunu kavrayamazlar.

    euro 2016 futbol turnuvasının türkiye için ne kadar önemli olduğunuda kavrayamazlar.
    avrupa futbol şampiyonası sadece futbol değildir. hazırlık süreci için tüm şehirlerin alt ve üst yapıları tek tek elden geçirilir. insanlara kısa süreliğine de olsa refah dolu bir yaşam getirebilir.

    aday şehirlere modern ve göz alıcı statlar yapılır.
    ama bu sözde taraftarlar sadece bize yeni stad yapılmıyorsa kimseye yapılmasın demeyi bilirler.oysaki inönü stadı olduğu gibi güzeldir.açık kale arkası ile sana boğaz manzarası sunan kaç büyük stad var dünyada?
    ama bu taraftarcıklar, fanatilikten beyinleri yanmış insanlar bunu önemsemez.

    turnuva boyunca sırf gelen turistlerin yapacağı ekonomik katkıyı bu sözde taraftarların yedi sülalesi 100 yılda yapamazlar.
    ama onlar için önemli değildir.

    kendi yönetimlerinin ve başkanlarının basiretsizliği yüzünden, bu sefil yönetim diğer ezeli rakiplerimizin yaptığı gibi tff ve basın üzerinde güç sahibi olmayı akıl edemedikleri için;
    bu sözde taraftarlar akıllarınca, 900 milyon euro yatırım yapılması beklenen, binlerce insana iş kapısı sağlayacak olan, türk milli takımının ön eleme oynamadan katılma ihtimali olan -ki bir daha böyle fırsat geçmez, ve hep televizyonda izledikleri oyuncular ile bakıp bakıp iç geçirdikleri yabancı takımların taraftarı olan kızları canlı olarak görmek için ellerine geçebilecek tek şansı yok etmek istiyorlar.

    olm manyak mısınız? kendinize gelin. ağzınızdan düşürmediğiniz beşiktaş ismine bari saygınız olsun.
    o formayı giyenleri, o klübü yönetenleri hatırlayın lan.
    paf takımla çıkacağız ühühühü diye zırlayan basiretsiz başkan ve yönetiminden farkınız kalmıyor.tam bu adamlara yakışır taraftarsınız. ama benim beşiktaşıma yakışmıyorsunuz.
    adam olun. beşiktaş renklerini göğsünüzde taşırken ortasındaki ay-yıldızı düşünün.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap