7 entry daha
  • kurucusunu, master programını yarıda bıraktırıp apar topar türkiye’ye getirten fikir. tesadüfen tanıştım kendisiyle, projelerini inceleme sorular sorma şansım oldu. sağolsun kendisi elestiriye acik, cok cok keyifli, güzel ve doyurucu bir sohbet oldu.

    sunumax'i tanımaya gelince..

    çerçevesiz video demek internet sitenizle tamamen bütünleşik bir insanın, ziyaretçilerinize siz, firmanız, ürünleriniz, amacınız ve dilediğiniz şeyler hakkında sesli ve görüntülü bilgi vermesi , kısacası firmanızın yüzü olması demek. üstelik halihazırdaki sitenize iki satır kod eklediğinizde sunumax hazır ve videoları kendi sunucularında tutmaları, sitenizin açılma süresini de hiçbir şekilde etkilememeyi garanti ediyor. sunumax’ın sunduğu teknolojiyle sitenizin her sayfasına, ziyaretçiyle etkileşime göre her senaryoya uygun sunum yapabiliyorsunuz.

    tabi günümüzde benzeri yöntemlerin reklam amacıyla kullanıldığını sıklıkla gördüğümüz için çok titiz çalışılmadığı takdirde istenenin tam aksine ziyaretçide kötü bir izlenim bırakabilirsiniz. bu tip yanlış anlaşılmaları engellemek için ziyaretçiyi rahatsız etmeden kenarda durup bir baloncuk içinde yardım teklif eden, teklifi kabul etmedikçe sesini çıkarmayan uygulamalar ön planda. bunun dışında en önemli nokta video sitenin üstüne gelen bir katman olduğu için sitenin kullanılabilirliğini kısıtlamadan uygulanması.

    sunumax’ın sadece cahil cühela insanlara hitap ettiğini düşünmek yanlış. ozellikle belli bir yaşın altı ve üstü için, yani interneti bizim gibi amaca yönelik hızlı ve net kullanmayanlar için, alışveriş sitesi deneyimi olmayanlar için, iyi yazılmış ve gerçekleştirilmiş bir sunumu izlemeye vakti olan herkes için faydalı ve eğlenceli bir teknoloji. nasıl elimizdeki renk paletinden, fontlardan, resimlerden doğru olanları seçip uyum ve ahengi sağlayıp çok hoş bir site tasarlamak elimizdeyse sunumax’ın sunduğu imkanları da doğru ve yerinde kullanıp ziyaretçilerimizi mutlu etmek elimizde... her gecen gun basarilarinin artmasi temennisiyle der mektubuma son veririm..
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap