37 entry daha
  • ilk klonu olan birgün gazetesi çalışanının yaptığı eylem gibi bu da çiğ ve kolpa orası tamam. ama ben başka bi şeye dikkatinizi çekmek istiyorum.

    akp'ye karşı muhalefet, ulusalcılık ve açık faşizmin yükseldiği memleketimde kürt açılımı kandırmacası yüzünden öyle bi hava yaratıldı ki sanki akp bu ülkeyi cidden satıyor, pkk savaşı kazanıyor, ülke bölünürken sadece bi avuç kalmış (hiç de bi avuç falan değiller ama ona inanıyorlar) vatanperverin içi kanıyor. oysa ülke bölünüyor derken bile binden fazla taş atmakla yargılanan çocuk var bu ülkede, dtp'li bütün belediye başkanlarının bir bir içeri tıkıldığı bi yerde yaşıyoruz ama onlar pek haber yapılmadığı için tamamen dezenformasyona dayalı (sokaklara verilen kürtçe isimleri "teröristlerin adları veriliyor" diye haberler yapılıyor) bi hayal içinde yaşıyoruz. bi de bu açıdan bakın.. çünkü şu saçmasapan eylem aslında bunun bi göstergesi.

    bu ülke demokratikleşmeden de, açılımdan da fersah fersah uzakta.. "akp ülkeyi pkk'ya satıyor, niye buna ayakkabı attılar ki" diye şaşırıyorsunuz, çünkü bu dezenformasyon içinde duyduğunuz ana akım haberlere inanıyorsunuz. akp pkk'yla kolkola olmuş diyorsunuz ama işte pkk'lılar için hiç de akp yandaşları değil. şu an memlekette yaşayanları da taş çatlasın bekleme psikolojisinde..

    cık.. pek beceremedim anlatmak istediğimi. silmeye de kıyamıyorum salla. siz devam edin yine kesmeyeyim ben..

    allah allah tayyip de direkt pkk'lı gibi olmuştu, niye ayakkabı attılar ki..
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap