1020 entry daha
  • bir diziyi rutinden kurtarmak icin en yapilabilecek hareketi yapip 6x13'ü yapmislar. bazilari siktiriboktan diye yeni sifatlar kesfededursun, yapilmis en iyi bolumlerden birisidir aslinda bu bolum. zira dizideki ana karakterlere 6 sezon boyunca hakim olmusken, artik bir yan karakterin on plana cikip, diziyi onun gozunden gormemiz gayet basarili olmus. bu lisa cuddy gibi bir karakter olunca daha da guzel olmus. zira hugh laurie'nin dizinin 6 sezondan 8 sezona uzatilmasindan sonra belirttigi gibi, bu karakterin degismesi zor ve hep ayni rutin karakter ile ilerlemekde seyircileri sıkabilir. o yuzden araya serpilecek degisiklikler seyirciyi cezbedecektir. ve etmistir. bu sezon tum karakterlere ayni mevzuyu yaparlarsa cok daha verimli olabilecegini dusunuyorum.

    bu baglamda ayni mevzuyu bu sezon daha once de yapmislardi bir wilson episode olarak. ha bir de bir insanin gorusu cogunlugun gorusu degildir, onu da belirtmek isterim.

    not : bir de bu bolumu haftaya house'un gozunden gorursek cok daha eglenebiliriz, zira patient of the week ve diagnose kismi gayet eglenceliye benziyordu ve hakkinda en ufak bir bilgi bile verilmedi.
3369 entry daha
hesabın var mı? giriş yap