7249 entry daha
  • bakın sinirlerim çok gergin arkadaş! nedenini açıklayacağım.

    eyvallah, çok özlemişiz, işi gücü bıraktım, bi güzel buldum buluşturdum, seyrettim bölümü. hemen spoiler' a geçiyorum çok şey olmadan. gerginim çünkü, kaza ile bi'şi yazmadan atayım gendimi spoiler' in içine.

    --- spoiler ---

    bakın bu dizide ölümüne ölesiye sevindiğin tek bi adam oldu mu deseler size şu cevabı verirdim, hem de işte o şok fotoğraf diyerek

    http://susansternberg.files.wordpress.com/…gurt.jpg

    tanıdınız değil mi allah'ın cezasını ?

    bu eşşoğlueşek bi bölüm çıkmıştı, kendinden öyle bi tiksindirmişti ki öldü diye bayram yapacaktım neredeyse. charlie çıktı, claire çıktı, eski toprakları özlediydik onlar çıktı sevindik, özlem giderdik ama bu godoş kate havaalanından çıkarken taksi sırasında bitiverdi aniden. bak hala sinirliyim, hayır adını da bulamadım ibnenin, google' da filan arattım lost tarihinin en itici karakteri diye, bulamadım, çıkaramadım, burada da arattım da sonra kendim bi ara yazmışım, oradan denk geldim.

    neil!!!
    neil!!!
    neil!!!

    there is a laayyyynnn dedi ya 2 kelime etti ya tüylerim diken diken oldu yeminle. allah adı verdim, daha çıkarmayın şu adamı ya, ceaser' ı filan çıkarın çıkaracaksanız allah adı verdim bak.

    haa, dersen nedir senin teorin, fikrin, hissiyatın 6. sezon ilk bölümle ilgili ;

    - o benjamin linus ne hale gelmiş ya, canım benim kuzu gibi oldu ya, black smoke geldiğinde küfenin ardına sindi de ne yapacağını bilemedi içim acıdı içim. anlıyor musunuz, içim acıdı yeminle.

    --- spoiler ---
7354 entry daha
hesabın var mı? giriş yap