7 entry daha
  • aslında sadece "mallar listemde olan adamların açtıkları başlıkları ve girdikleri entryleri gösterme" şeklinde bir seçenek olsa kontrol merkezinde yeterli olacaktır(shed,2010). zaten bu işi yapan adamlar belli, işsiz güçsüz 3-5 tip hep dönüp dolaşıp aynı isimlere tosluyorsun o yüzden. arada aralarına 3-5 kişi hevesli daha katılıyor o kadar, onları da her seferinde eklersin. hem böyle bir şey olursa ateistlerin yazdıklarından şikayet eden de bundan yararlanabilir, siyasi görüşünden rahatsız olan da. böylece başlıklar kendimize göre çöplerden biraz olsun temizlenmiş olur. tabii ama ekşisözlükte yazar ya da okur olmayıp dışardan girenler için yapacak bir şey yok, onlar yine katlanacaklar(ya da gider başka sitelere girerler neden katlansınlar di mi?).

    düzeltme: sözlükle ilgili isteklere yazayım bari bunu dediğim anda gördüm ki shed zaten tam da aynısını yazmış oraya. e aklın yolu bir, o yüzden hemen referans olarak kendisini veriyorum.
    shed (2010). no trol #17761114. eksisozluk, sozlükle ilgili istekler

    düzeltme2: gördüm ki bu başlığı açan da zaten shed imiş. ancak o yazdığı ilk entry de olayı mallar listesi ile değil de karma ile ilişkilendirdiği için ben yazma gereği duydum, evet böyle.

    düzeltme3: tam olarak bu değilse de buna benzer bir şey zaten yapılmış (bkz: ekşi block). bu haliyle girilen entryleri engelliyor, yazar tarafından açılan başlıkları engellemiyor. ancak zaten başlıkların başlığı açan yazara göre engellenmesi dışardan script yardımıyla en azından pratik bir şekilde yapılabilir gözükmüyor, o yüzden belki bir gün bu sözlüğe eklenir diye ummaya devam edeceğiz.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap