1069 entry daha
  • --- spoiler ---
    ramiz karaeski'nin kumarhane patronu olduğu bilinen bir durumdu. dizinin resmi web sitesinde yazdığı gibi, önceki bölümlerin birinde de bu konunun bahsi geçmişti.

    ali ve cengiz'in soydukları kumarhane ramiz'in midir, değil midir bilemem ama ramiz'in yaşanan olaylarda taraf olmasının sebebi o kumarhane değildir.

    hapisten çıktığında cebinde bir kuruşu olmayan, meteliksiz ezel'i bu duruma getirecek kadar servete sahip olan ramiz karaeski'nin, ali, cengiz ve eyşan arasında pay edilen para için (sanırım on milyon dolar civarıydı) canını ortaya atacağını zannetmiyorum.

    ramiz'in hesabı daha eski ve başka bir mevzuya dayanıyor. daha önce de yazmıştım, ramiz ile serdar arasında geçmişte yaşanan bir olay var, dayı'nın böyle intikam hırsı ile yanıp, tutuşmasına sebep olan bir olay. hatta, vakti geldiğinde ezel'i bile bir kalemde silip atmasına değecek kadar.

    velhasıl kelam, benden söylemesi;

    yeğen ayağı, göt ayağı.

    edit : black eyed witch ikaz etti, sağolsun. kumarhane soygunundan kaldırılan para 4.3 milyon dolarmış. dayı bu para için sikini bile kıpırdatmaz.
    --- spoiler ---
8868 entry daha
hesabın var mı? giriş yap