30 entry daha
  • sezaryenci doktorlara ne ara geldik, konumuz baska biseydi. o bolumu kimse tartismiyor, daha cok para alayim diye ve normal doguma gore cok daha rahat bi is oldugundan (kadin bagirip cagirmiyor, uyuyor, citir citir kesip dikiyosun kafan rahat) inatla hastalarina sezaryen oneren jinekologlarin varligi ayri konu. gerci ben de onu diyorum iste, halbuki doktor kadini karsisina alip dese ki, "hanim hanim sen sezaryen olursan bu aldigin kilolari nah verirsin, normal dogur, ebru salliyla 2 hafta pilates yap, tas gibi cik ortaliga, sonra vajinani da toparlariz hic dert etme ;) opt kib bye" hicbi sorun kalmicak. ama doktor ne diyor? "yemeyecegin yarraahahaah tamam tamam.

    ha unuttum en cok da kocalar arkasinda bu secimin onu da soyleyeyim. cay bardaginda kasik karistirmak diye bi tabir var filan.
    :/

    daha once bahsettigim gibi asiri stres ve panik sorununun olmadigini varsayarsak da, vajinasinin bozulacagindan kaygilanmasi sacma bisey degildir. vucut bu sonucta, senelerce yap kegelleri, fistik gibi vajina sahibi ol, sonra bi cocuk dogur ortalik toz duman olsun. bak annelikle ilgili bisey degil bu, cocugum olsun canimi yesin, ama varsa bi yolu, bana minimum zarari vererek dogurmayi tercih ederim, neden etmeyeyim ki gayet normal. ve sezaryenin dezavantajlarini iyi bilmiyorsam, beni adam gibi bilgilendirecek durust bi doktorum ya da baska bi kaynagim yoksa sezaryen olurum. ama konuyla yeterince ilgilenmis olsam ve dogru bilgilere sahip olsam, vajinoplastide doktorlarin harikalar yarattigini biliyor olsam, sezaryenin alinmicak bi risk oldugunu bilir ve vajinoplastiye emegi gecmis tum doktorlarin ruhuna fatiha okuyarak normal normal dogururum. ya ama yine de cok acir be. bilmiyorum :/
80 entry daha
hesabın var mı? giriş yap