314 entry daha
  • bir de o ba$indan gecen regular hadiseleri anektod gibi fikra gibi lirik-epik $iir gibi anlatmasi, dogru tonlamalari yapamamasi, anlatiminin finalinde de yapay, suni, artifical ve monoton gulumsemesi yok mu.. olmaz olasica..

    bana acun ortaokulda borc alan ama sonra parayi iade etmeyen o sevimsiz o cirkin cocugu hatirlatiyor.
    samimi degil bir kere.

    haydi hepsini gec; o nasil bir ego be abi. nasil hic mi utanmiyor du$unmuyorsun yahu.. sen ne yaptin ki televizyonculuk adina, ne koydun ki ortaya boyle laflar sarf edebiliyorsun. dediklerinde dogru bile olsan iki kere du$unmen gerek oyle buyuk laflar icin.

    para demi$sin sonra, bahsetmem onemsemem demi$sin.
    abicim para seni ne hale sokmu$ da haberin yok be. aynen habersizce girmi$ kanina.

    acun, kabul et ki, sozluk yazarlarinin seni neden begenme ihtimalleri olmadigini gayet iyi biliyorsun.
    cunku sen ve senin i$lerinin hitap ettigi kitle ortalamanin altinda bir zeka duzeyine sahip insanlar.
    sozluk yazarlarinin neredeyse tamami du$unebilen, yargilayabilen, mukayese yetisine sahip genc ve nispeten zeki insanlar.
    sozluk yazarlari (cogu) neden okan bayulgen'i sever mesela? bayulgen hemen her programinda sozluk'leri ovdugu icin mi? bilemedin. cunku bayulgen de lafini esirgemeyen, yapay degil hakiki ve oz i$lerin adami.
    senin olayin farkli, amenna. senin sevenin farkli, ba$imla beraber. sen git hayatinda televizyondan ba$ka "sosyal" aktivitesi olmayan insanlara seslen. onlar seni her zaman oldugu gibi bagirlarina basarlar. ama nereye kadar soyliyim, en faz be$ sene daha. cunku sen ve senin gibi televizyon figurlerinin hazin sonu budur ve bu son kacinilmazdir. silineceksin acun. sen gidince gelecek acun 2, ho$. ama sen olmayacaksin.

    olmayacaksin cunku carkin donmesi lazim. oysa ki sen mezkur roportajinda kendi kendini duayen, kendi kendini ilah, kendi kendini super-star ilan etmi$sin. gonul isterdi ki oyle ol. ama oyle degilsin acun. "ozunde iyi" bir karakter olabilirsin, ama televizyon ekranina ciktigin zaman siritiyorsun. sanki televizyon senin i$in degilmi$ gibi geliyor bana ve eminim ki bircok sozluk yazari arkada$ima.

    televizyonda sanki bir cigir acmi$ gibi konu$maya devam eder ve bu rota istikametinde bu hizla devam edersen senden carcabuk kurtuluruz.

    bazi sozluk yazarlari adina;
    burcix
6464 entry daha
hesabın var mı? giriş yap