197 entry daha
  • belliydi, bekleniyordu, beklenen de oldu.

    bir siyasi parti düşünün ki bir terör örgütü liderinin emrinde olsun. ona sayın diye hitap edip devletin karşısına muhattap diye çıkartsın, kendilerini gerekli makama getiren insanları ikinci plana atıp bir hükümlünün hücresindeki 20 santimi sorun etsin. milletvekilleri terör kamplarında eğitim alsın, ilçe teşkilatlarından bombalar, molotof kokteylleri çıksın, çözüm için geldiklerini beyan ettikten sonra çözümsüzlükten beslensin.

    dünyanın neresine giderseniz gidin bu parti kapatılır. hukuk, vay efendim şimdi şöyle oldu. yok efendime söyliyeyim şimdi böyle olacakla ilgilenmez. karakaplıda ne yazıyorsa onu uygular.

    hükümler açık olunca kapatılması kaçınılmaz oldu. peki bunu dtp yönetimi bilmiyor muydu? (bkz: demokratik toplum partisi/@comudus)

    o değilde her ne kadar ağır aksak desek de meğer dünyanın sayılı demokrasilerinden biriymişiz. dünyanın hiçbir yerinde dtp gibi partilere bu kadar müsamaha gösterilmez.

    inşallah günün birinde mecliste pkk ile ilişkisi olmayan bir siyasi yapı kürtleri temsil eder. işte o zaman mecliste sorunlar konuşulur ve kürtlerin evrensel demokratik hakları doğrultusunda bir çözüme ulaşılır.
117 entry daha
hesabın var mı? giriş yap