1636 entry daha
  • galatasaray spor kulübü başkanı ve yöneticilerinin önemli bir kısmı muhtemelen olayı bugün bizle beraber öğrendi. aksi hiç makul değil. adnan polat'ın bilgisi dahilinde böyle bir olayın gerçekleşmesi imkansız. yönetimin ve başkanın olayı bugün öğrendiğine inancım tam. verdikleri kararı desteklemekle birlikte biraz eksik olduğunu düşünüyorum. basketbol şubesinin sorumlusu kimse o da ya istifa etmeli ya da görevinden alınmalıdır.

    cemal nalga bir hazırlık maçında rakibine yumruk attığı için beş maç oynamama cezasına çarptırılacak sonra kıytırık bir hazırlık turnuvasında bu şekilde forma giydirilecek. ne gerek var? sahtekarlık da zeka kırıntısı ister, bir amaca hizmet eder. şirketler arası halı saha turnuvasında mahalleden gençleri oynatmak bile daha akıllıca. cemal nalga, o hazırlık maçlarında oynasa ne olacak, oynamasa ne olacak. cemal nalga lig maçlarında oynasa ne olacak oynamasa ne olacak. şu yapılan rezalet içinde elle tutulur bir yer arıyorum, bulamıyorum. cemal nalga'yı dalavere ile hazırlık maçlarında oynatıp yüz yıllık camiayı şu pozisyona düşürmeye değer mi? sahtekarlığın her türlüsüne karşıyız ve bu formayı giyen oyuncuların kendilerini yere atmasından dahi rahatsızlık duyuyoruz.

    kulübün başkanı olayı yeni öğrenmiş ayağına yatıyor imalarında bulunuluyor da, rica ediyorum böyle bir olayı galatasaray kulübü başkanı takip ediyor olabilir mi? almanya'ya talimat mı verdi; aman o hazırlık maçında cemal'i mutlaka oynatın ama dikkat edin başkasının formasını giysin ligde de oynatalım. böyle bir şey olabilir mi?

    yönetimden bir beklentim daha var. verilen ceza ne olursa olsun itiraz etmemeliyiz.

    ( basketbol şubesinin sorumlusu olan yiğit şardan; olaydan haberi olmadığını belirtip bu durumun sorumluluğunu hafifletmediğini söyleyerek istifa etmiştir, yakışanı yapmıştır. )
56334 entry daha
hesabın var mı? giriş yap