43 entry daha
  • hükümet ne yapsa yaranamıyor kardeşim. yıllardan beri süren sağlıklı yaşam planı çerçevesinde küçücük bir adım bu zam. ama millete yaranılmıyor tabii.

    - toplu taşımaya zam bizi yürümeye yönlendirir e ikinci otobüse binmeyin bi kaç kilometre yürüyün fena mı aaa.
    - doğalgaz zammı ile buz gibi evinizde oturur dinç kalırsınız, sıcak evde insana rehavet basar, sıcakta mikroplar ürer falan. dinç dinç oturun, evde birbirinize sarılarak ısınmaya çalışın. hem sağlıklı, dinç hem de sevgi dolu toplum oh la la.
    - et yemeyin, yedirmeyin proteine ihtiyacınız yok ki alt tarafı günlük rutini döndürüyorsunuz, sanki memleket yönetiyorsunuz. memleketi yönetenler sizin adınıza düşünür, siktir edin proteini.
    - kitap okumayın, sinemaya, tiyatroya, konsere gitmeyin. ne demişler cahillik mutluluktur, size de hiiç yaranılmıyor ya!
    - ilaç milaç almayın. eskiden ilaç mı vardı? modern tıp falan böyle safsatalarla aklınız karışmasın. açın bakın tv'de bir sürü profesyonel var anlatıyorlar. bir tutam arapsaçı, iki tutam karga tırnağı hah tamam işte, ilaç almayın, modern tıp falan tiksiniyoruz mesela biz.
    - evden çıkmak zorunda olmadığınızda evde oturabilmeniz için zemin hazırlıyor bu zam. şimdi insan çalışmadığında ne yapacak aylak aylak gezecek, arkadaşlarıyla buluşacak falan. ne kadar az insan o kadar iyi. biri çıktı bir fikir sürdü öne, ne olacak? insanın kafası bulanıyor valla. evde oturun belediyelerin dağıttığı "iyi müslüman", "iyi ev kadını olmak" kitaplarını okuyun. evden çıkmayın okuyun okuyun üç külüfallahbielham.

    hamdolsun bu zamlar insanın yaşam kalitesini yükseltiyor. mutluluktan ağlayacağım ama beyaz takkemi bulamıyorum.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap