778 entry daha
  • bursaspor- diyarbakirspor macinda bursaspor taraftarlarinin koro halinde "pkk disari" diye bagirmasi ile ilgili asagidaki yorumu yapabilmis insan.

    "sen herhangi bir etnik kökene ait olduğun için küfürü hak etmediğin gibi avantajı da hak edemezsin. hiç kimseye etnik kökeni nedeniyle küfür edilemez. fakat ben, diyarbakırspor’un yaptığını da iyi niyetli bulmuyorum. özellikle bursa’da yaşananları, kısa süre sonra türkiye-ermenistan maçına ev sahipliği yapacak bu şehrin provoke edilmesi olarak düşünüyorum. bursa’da yaşanan olaylarda, en masum insanlar kimdi dersen, bursaspor taraftarları derim. olaylar, ermenistan maçı düşünülerek yapılan bir hesaptı. ve milli maçta gördük ki, iş azerbaycan bayraklarının yasaklanmasına kadar gitti" (fanatik, 5 kasim 2009)

    yani, ne ima ediliyor: "ic nifak" geldi bursa'yi kiskirtti. en masum bursaspor. bir de ayni roportajda diyarbakirspor'un ligden atilmasi gerektigini soyluyor. ayni bursasporlu taraftarlarinin cagrisi gibi: "disari!"...

    alin cok milliyetci, halk adami, dobra yazarinizi doya doya okuyun. sonra da bolunuyoruz diye aglayin. bu memleket gercekten de hic bu kadar bolunmemisti.
7295 entry daha
hesabın var mı? giriş yap