1248 entry daha
  • cahiller kendisine saldırmak için bugünü özellikle seçiyorlar. benim, benim gibi insanların hassasiyetleri sonucunda delirip ana avrat küfür etmeleri onları tahrik ediyor, mutlu oluyorlar çünkü. zavallılıkları, dalga geçtikleri "atatürk ölmedi yüreğimde yaşıyor" cümlesinin doğruluğunu gösteriyor. yazdıkları aciz cümleler ile onu yaşattığım yer olan kalbime saldırıyorlar. o yüreği kanırtmak için uğraşıyorlar.

    türbe ziyareti diyorlar, saygı gösterisine. mumyalı diyorlar, "toprağa karışmadı :(" diye dalga geçiyorlar etnoğrafya müzesinden daha sonra ebedi istirahatgahına taşınması için mumyalanmış ve daha sonra mumyasının adnan menderes tarafından devlet erkanı ile birlikte çözülmesi gazetelerde sayfalarca anlatılmış, yıllarca derslerde anlatılmış bir insanın bedeni ile dalga geçiyorlar. beynimde yaşayan fikirlerine böyle saldıracaklarını sanıyorlar çünkü.

    bugün 10 kasım atatürk' ün aydınlanma fikirleri etrafında kurulmuş cumhuriyet ve kemalistler bugünlerde zorlu günler geçiriyor.

    bugün 10 kasım, geometri kitabı yazmış bir askeri lider, zorlu şartlarda zor kararlar alarak ülke idare etmiş bir idareci, osmanlı da dahil olmak üzere devrin büyük ülkelerine kafa tutan bir devrimci bugün anılıyor.

    mustafa kemal ışığı ile kalbimizde, fikirleri ile beynimizde yer alıyor.
28331 entry daha
hesabın var mı? giriş yap