244 entry daha
  • surekli ezilen galatasaraylilarin ne kadar komiklestigini gormemize neden olan karsilasmadir.

    yok efendim, dev carlos'a ayipmis, keita'nin kirmizi kart gormesini zorlamis. boyle bir dusunceye hangi saglikli beyin ulasabilir merak ediyorum gercekten. ancak 10 yildir surekli kaybeden, her sene surekli kadrosuna inanip da bu sene olacak diye ayri konsantre olan bir takim taraftarinin hayal kirikliklarinin ezikligi boyle dusunce yapisina sokabilir kendilerini. hakem faulu vermis zaten, sari kart da gosterecek carlos'a. sen hangi mantikla yumruk atarsin rakibine. ama zaten bu adamin bunu yapacagi kasimpasa macinda belliydi ama orada isabet ettirememisti. 5 mac ceza alinca (alirsa) akli yerine gelir umarim.

    ayrica mactan onceki olaylari bir kere daha izleyip, olaylarin gelismesine, buyumesine kim neden olmus tekrar saptamasi gerekiyor bazi arkadaslarin. arda once kendi adam olsun, sonra bir futbolcuya eliyle adam ol diye isareti yapip tahrik etsin. olaylardan sonra da guluyor beyefendi. haftaici emniyet mudurunu ziyarete gidip bir cayini icer, olayi anlatir, gulerler beraber yine.

    sonuc olarak fenerbahce yine her zamanki gibi yenmistir. bir kisim gs taraftari da her zamanki gibi bir takim bahaneler aramaktadir. bir sonraki mactada bugun sahaya birkac kendini bilmez serefsizin attigi su siselerini ornek gostererek, yillik yagis miktarinin uzerinde su miktarini, siseleriyle birlikte sahaya atip esegin bir tarafina su kacirirlar.
153 entry daha
hesabın var mı? giriş yap