• henüz doğmamış olandır. doğduğu anda dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirecek olandır. şu an dünyadaki tüm şiddet, savaş, açlık, ot, bok bu berberlerin saçları doğru düzgün, yani tarif edildiği gibi değil de kendi istedikleri gibi traş ettiği insanların çıldırması yüzünden ortaya çıkmıştır.

    ya çok zor bir şey değil ya. hakikaten. çok kısa olmasın diyorum. ne demek bu? ne demek lan göt? kısa olmasın demek. e sen ne yarrağıma beni asker traşı yapıp gönderiyorsun? çay, sohbet, muhabbet derken anasını siktin ama saçın. n'olucak şimdi? kim verecek bunun hesabını? lütfen ama. biraz dikkat.

    peki, "abi enseleri biraz kısaltsak daha güzel olu..." cümlemin bitmesini bile beklemeden bana saç ve kafatası hakkında bilimsel açıklamaya girmen de neyin nesi? amına koyim enseleri kısalt diyecektim altı üstü. adam bana ilk insanın kafatası yapısını anlatıyor. siktir.

    kaç insan bu bilimadamı kılıklı piç berberler yüzünden bir hafta şapkayla gezdi haberiniz var mı? berberler işini doğru düzgün yapsa şapka satılmaz lan bu memlekette. bakın aha buraya yazıyorum, sonra demedi demeyin, kesin bu şapka endüstrisinin gizli ajanları lan bu berberler.

    her neyse, şayet saçı tam tarif edildiği gibi kesen bir berber varsa kendisine ağırılığınca altın ve haremimden iki tane cariye verip sarayıma aldıracağım. sadece beni traş edecek. yeter lan !
421 entry daha
hesabın var mı? giriş yap