• sapık demeyelim de, hazırcı erkek diyelim biz buna.

    şimdi var benim böyle tanıdıklarım. adam itü mezunu mesela, amerikanyalara gitmiş, annemin sürekli kafamıza kaktığı "ruşen amcanın oğlu sedat" olmuş. "bak ruşen amcanın oğlu sedat amerikaya gitti yüksek lisansa, sen bi okulu bitiremedin" diye kafamız sikilmiş... sonra bu sedat annesini arar bigün, "bana kız bakın oralardan" der.

    bu andan itibaren benim eğlencem başlamıştır. birincisi, ezik gelir bana bu adam. sen kalk onca bilgisayar yazılımının eline ver, efenim bissürü paralar döksün türkiyedeki şirketler senin için, etkili sunumlar hazırla, ama evlenmek için bi kız bulama! arkadaş, bu luğzırlık değil de ne? evet bu sedat denen adamı tanıyıp da onunla evlenmek isteyecek tek kız düşünemiyorum ben mesela. sümsüğün teki. ama işte, akademik zekası var. adamın evlenmek için tek şansı görücü usulü. ve bu sedat dingiliyle yemeğe çıkan kızların hemen hiçbirisi kabul etmedi evlenmeyi. görüşmeyi de zorla kabul ettiler gerçi, annemle yengem bazen çok ısrarcı olabiliyorlar. ama hatır için hiçkimse sedatla evlenmez yani.

    ha sonra saf bi kız buldular köyden. kız kabul etti evlenmeyi. bak mart ayında bebekleri de olacak. kız şanslıymış valla diyor duyan herkes. sen okuma, evde otur, sonra git amerikada sefa sür. millet vize alsın diye kıçını yırtıyor.

    ha ben olayın makarasındayım. ben sedat normal yollardan evlenememişse eğlenirim, oh çekerim falan. kızlar bunu reddettikçe gülerim, efenime söyliyim abuk sabuk kişileri öneririm ki daha çok eğlenelim falan... ama bu işin arkasında ciddi trajikomik bi hikaye var. bir yerlerde bir yanlış var ama, düzelcek zamanla diye umalım.
167 entry daha
hesabın var mı? giriş yap