5 entry daha
  • vardır aslında. yani cidden. bu penis fotosu yollama olayı moda sözlükçü erkekler arasında. aslında "sözlük yazarlarının penisleri" diye bir başlık açıp teşhirmeyi düşünmüştüm ben. yakın zamana kadar da duruyordu pc de. sonra sildim.

    şimdi çok ilginç bu sözlükte cinsel taciz hadisesi. yani sokakta görseler beni, yemin ediyorum başlarını çevirirler. öyle şişko ve tipsiz bir insanım. ama artık ne hayal ediyorlarsa bilmiyorum yazdıklarımıza bakıp, böyle acaip şeyler yapmaktan geri durmuyorlar. "kamasutra bilir misin" diye mesaj atan denyolar var. evli barklı olup da sözlükten hatun kaldırmaya çalışanlar var. var oğlu var yani. sözlükte kim kimi sikiyor belli değil arkadaşım!

    ha ama şöyle bişey var, ben seviyorum onlarla oynamayı. hehe, dalga geçiyorum heriflerle. tamam ayıp bir şey değil abaza kalmak da, nefes alan her dişi varlığı sikmek istemek acınası bir şey. dalgamı da geçerim, millete anlatır rezil de ederim yani.

    ha sözlükten cidden çok samimi arkadaşlar da edindim. gittik gezdik eğlendik, msnde muhabbetimizi ettik. hani senelerdir çeşitli şekillerde sözlükteyim, artık kim nedir ne değildir, muhabbet ne yönde ilerler kestirebiliyorum az çok. artık bu tarz insanlarla uğraşmak yerine de doğrudan mallara ekliyorum, msn den falan engelliyorum eğer ekliyse. böyle de bir durum.
253 entry daha
hesabın var mı? giriş yap