29 entry daha
  • kişine göre az ya da çok inançlı bir müslüman olarak adnan oktar'ın bırak mehdi olmayı, bırak islamiyet'e faydası olmasını, islamiyet'e, davamıza çok büyük zararlar veren bir şahsiyet olduğunun bir kez daha farkına varmamı sağladı, programda dönen tiyatral skeç. evet her halinden belli bir skeç. islamiyet'e zaten iyi gözle bakmayan kimini güldüren, islamiyet'in bu kadar hafife düşürülmesine ise vicdanı dayanmayanları hüzünlendiren bir skeç sadece. yazık ki kurtaramıyoruz inanan arkadaşları, böylesine basit roller sayesinde kendisini nimetten gösterenlerden.

    en basitinden keşke dönen tiyatronun ve hiç mütevazi, masum sayılmayacak ayak oyunlarını görseydi adnan oktar şahsiyetine inanıp, haybeden yere çevresine savunma duvarı örenler. keşke farkında olsalardı yaradanın böylesine tuhaflıklara imza atacak karakterde insanların kaderine böyle kutsal görevler, misyonlar yazmayacağını.
    kaç kişi hz. ömer'in doğruluğunu görebilir bu kibirde.
    kaç kişi hz. ebu bekir'in güven veren dostluğunu görür her halinden belli bu yapmacıklıkta.

    münafık mı arıyoruz, yerde, gökte, sağımız da, solumuz da. yanlış yere bakıyoruz en büyük olanı işte bu tiyatro sahnesinin ortasında.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap