23 entry daha
  • sunucunun cilvelerinin kasıtlı olduğuna inandığım bir video.yani adnan hoca'nın isteği doğrultusunda gibi.yoksa bu adamın istemediği şeylerin sorulmasına izin vermeyen bir kafada adam olduğunu, röpörtajları kendi kontrolü altında yaptığını az çok biliyoruz.
    bu adam şunun farkına da varmış.hatunların büyük kısmı, başka hatunların ilgi gösterdiği, maymunu andırsa bile, en azından popülerlik kazanmış erkeklerden hoşlanmaya meyilli.
    sap dolanırken dikkat çekmeyen meymenetsiz biz erkekler, yanımızda bir hatunla dolanırken ve onunla birbirimize samimi tutumlar sergilemekteyken çok bariz başka hatunlarca kesilmiyor muyuz?işte bunun hesabıyla yola çıkılmış, montajlarda atabilecekken atılmamış bu utanma sıkılma, "aman yaa demeyin öyle ekekekek" halleri bana göre bunu açıklıyor.
    facebook gibi arkadaşlık sitelerinde de bunun tek karelik hallerine sıkça rastlayabiliriz.uzaktan akrabasını veya alakasız bir arkadaşını yanına alan er kişi de, bu gibi nedenlerden dolayı veya saplığı gizleme amaçlı olarak oraya "şuyumdur, arkadaşımdır" gibilerinden herhangi bir açıklayıcı not düşmez.
    hocamız da boş olmadığını, elinin altınakileri göstermek istemiş.lakin hocam, yollu bu yollu.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap