458 entry daha
  • kisa kisa (isim gucum yok ya):

    - misal, cumartesi anneleri gibi zararli ve vatan haini olusumlarda elini coptan esirgemeyen polisimizin sucuk ekmek kardesliginde bulustugunu gormek bana umit verdi. basima bir is gelecekse sucuk ekmegi seviyorum. aramizda bir sebepten polisle muhatap olan olursa bunu denesin, sonra buraya neticeyi yazsin. belki amerikan polisinin donut'i, bizimkilerin sucuk ekmegi. vardir bir sey burada.

    - cem lost adasina gittigini, zamanin nasil gectigini bilemedigini, dharma initiative'den birilerinin onu beyaz bir odada tuttugunu ve 15 gunde bir new supplies yazili ve logolu bir paket biraktiklarini falan soyleseydi en azindan biraz daha eglenceli olurdu ortam. populer kultur seviyor izleyici.

    - mevzuyu "kapitalistler emekcileri somurmekten bikmadilar ama artik bu zevk vermemeye basladi, artik onlari oldurerek zevkleniyorlar, yeni oyunlari bu" (wait, what?) ekseninde degerlendiren arkadaslari pazartesi odamda istiyorum. kendileri ile mulakat yapip kafanin nasil calistigini anlamaya calisacagim. sonra sucuk ekmek. ama at etinden, halkcilik adina.

    - aksamustu saatlerinde teslim olsa acaba "ac misin?" sorusuna "aagbii, niyetliyim. iftarda sucuk ekmek alir misin?" der miydi avokatina? pr'da bu atlanmis gibi; ben olsam oraya o ince detayi da gomerdim watermark gibi.

    - cem'e de artik cemo deme vakti gelmis gibi.

    - bu kis uludag'da sucuk ekmek piyasasi ya zarar gorecek ya da tavan yapacak. biraz ogun samast beresi gibi mi oldu ne.
2410 entry daha
hesabın var mı? giriş yap