9 entry daha
  • 1920 yılında daha ikitelli diye bir yer bile yoktu, hangi altyapısından bahsediyorsun. onu geç, şaka gibi zaten.

    asıl incelenmesi gereken böyle bir başlığı açtıran psikoloji, fikir yapısı. gecenin köründe, bir insan nasıl bir ruh halinde olur ki, böyle panik mi desem suçluluk mu desem, bu derece saçma bir başlık açar acaba? takım tutar gibi tuttuğu bir partinin iflas etmiş politikalarını savunmak için kendine görev addetmesi, gece boyunca bunun için uğraşması, sıçması sonra en son bu şekilde tüy dikmesi. evladım kadir topbaş sana para mı veriyor, bu nasıl bir kraldan çok kralcı olmaktır. karikatür olsa bu kadar olmaz.

    2009 yılında, tarihi taş çatlasa 20 sene olan bir semtte yaşanan sel felaketinin sorumlusu olarak 90 sene evvelki hasım bellediği bir insanı sorumlu tutmak için bir insanın nasıl bir beyin travması geçirmesi gerekiyor acaba çok merak ediyorum? ne yapıyonuz ya siz, beynin yarısını aldırıp, diğer yarısı ile mi idare ediyonuz?

    ha bunun diğer türevlerini de görmedik değil, 2009 yılında dahi kendilerinin sahip olamadıkları demokrasi ya da insan haklarına dair değer yargıları ile 1920'leri anakronik olarak eleştirmeye çalışan angutlar da var. bu başlık biraz olsun o angutların da düşün yapısını ortaya seriyor. bu bakımdan da iyi olmuş.
214 entry daha
hesabın var mı? giriş yap