3 entry daha
  • bazen diyorum ki bu akp'ye ali suat ertosun'lar müstahak. hatta az bile.. bu adamın adını perihan mağden'in köşesinden hatırlıyorum, mağden hayata dönüş operasyonu, ölüm oruçları, f tipi üzerine her yazı yazdıktan sonra ceza ve tevkif evleri genel müdürü olarak tekzip gönderirdi perihan'ın köşesine. sonra yargıtay üyesi yaptı akp bu adamı, yetmedi madalya verdiler, yetmedi abdullah gül hsyk'ya atadı. sen sırf sol örgütlere karşı yapıldı diye hayata dönüş'ü bu kadar sahiplenirsen, ertosun'u böyle taltif edersen o da gider böyle tepene çıkar işte; zaten kör topal giden ergenekon davasını, ölüm kuyuları soruştrumasını tek hareketle akamete uğratır.

    akp sağcı refleksler gösterdikçe, devletçileştikçe burnu çamura batıyor bunu nasılsa hala farkedebilmiş değil. ya da farketmiş halde de türkiye'de bütün siyasi akımlar er ya da geç devlete yamanıp güç kazanma peşinde olduğu için onun peşinde koşup eline yüzüne bulaştırıyor. mevzu devletçilik oynamaksa onun feriştahını yapanlar var zaten yavrum akp, senin gibi imitasyona ne gerek var?

    edit: ertosun'un yargıda yükselmesinde akp'nin çok rolü olamacağı zira prosedür gereği yüksek yargının seçimleri kendi içinde yaptığı söyleniyor. procrom'dan başta olmak üzere bir kaç mesaj geldi bu yönde. benim düşüncem çok farklı değil gene de, şöyle ki: bu adam eskiden gelip de akp'nin görevde tuttuğu sayılı müsteşardan biri. görevde tuttukları gibi bir de madalya vermişler. oral çalışlar yargıtay'a girmesi için cemil çiçek'in destek verdiğini yazdı, yazısının linki aşağıdaki entrylerde var. yargıtay'a geçtiğinde de hsyk üyesi adayı olduğunda da gayet sevinerek, bizden olmasa bile bize karşı değil diye karşılandığını tahmin ediyorum. muhtemelen abdullah gül'de üç kişi arasında atarken hiç öyle hayıflanarak, metazori falan atamamıştır.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap