283 entry daha
  • fb'ye değil de bjk'ye gittiğine üzülmediğim futbolcudur . nihat bizim bildiğimiz topu alınca 5 kişiyi peşine takıp giden , mesafe tanımadan şut çekebilen nihat değil artık . eski fizik gücünden çok uzak , yavaş yavaş kendine olan güveninin kaybolduğnu hissediyorum . golcüler için hep açık olması gereken şalter nihat'da şuan kapalı gibi ve bu saatten sora yeniden açılır mı kestirmek güç .

    mateja kezman'ın ispanya'dan fenere gelmesi gibi bi şey olucak sanırım beşiktaş'a transferi . taraftar hep çok şey bekleyecek , hep nihat bi açılsa biz bu ligi domine ederiz dencek . nihat'ta hep uyum sağlama süreyincedeyim , performansım henüz %100 değil kendimi tam hazır hissetmiyorum hazır olduğumda bambaşka bi nihat görceksiniz diyecek . bu filmin aynısını başrol oyuncusu farklı olsa da daha 2 sene önce kezman olayında görmüştük zaten . nihat'ın beşiktaş formasıyla fener formalı kezman'dan daha başarılı olucağnı sanmıyorum . genede marka transferdir eğer gerçekleşirse beşiktaş'a transferi ligin kalitesi yükselir .

    mesele dünün sağlam bugünün formdan düşmüş ünlü futbolcusunu getirmekse en ünlüsü şuan brezilya'da . hem daha çok ses getirir , hem daha çok heycan yaratır , hem daha çok forma sattırır , hem daha çok prestij sağlar .

    (bkz: ronaldo luiz nazario da lima)
1180 entry daha
hesabın var mı? giriş yap