7 entry daha
  • sanatçıdır kendisi.

    hem heykeltraş olmasından mütevellit hem de yaptığı dövmelerden edinmiş sanatkar sıfatını. hem çamurun hem insan bedeninin sanatçısı. iki kere sanatçı, iki kere adam bir adam işte.

    kimi insanların, seçtiği meslekte, yaptığı işte, efsunu olur. hani işin düşerse, ona yaptırmalı hissedersin. o yaparsa, iyi olacağına inanırsın. öyle duyduğun için değil, herkes öyle diyor diye de değil. bir garip, sebepsiz hissiyat verir insana, "o yapsın" der bitirirsin kafada olayı. işte cemal arabacı da dövme yaptıracak bünyelerde default olarak bulunuyor sanki. bi'garip efsunu var bu adamın, çözemedim. ama iyiki var. bu sayede yolum düştü stüdyosuna.

    ileride dövme işini bırakmaktan filan bahsetti, hani olurya bir vakitten sonra, sadece keyif için ya da eşi dostu kıramadığından yaparsın işi. öyle bi'şeyler düşmüş aklına. tavsiyem, eşi-dostu ya da keyfi değilseniz, adam bu işten elini eteğini çekmeden yaptırın dövmeyi.

    bir de dövmenizi yaptırmak için randevu alırken, özellikle iyi anlarından yer ayırtın. adam biraz deli imiş. deli deli anlarına denk gelmemeli imiş. *
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap