4 entry daha
  • çocukları şimdiden ayrımcılığa, kine, düşmanlığa alıştıralım, ne güzel. sonra "vay ırkçılık yükseliyor" diye şaşıralım. tohumdan yetiştirirseniz olacağı bu. küçücük çocuklar kuru kafalardan oluşan dağları izlesinler ki, dengeleri şaşsın, psikolojileri bozulsun, ermenileri düşman bilsinler.

    maksat nedir, tarihi gerçeklik mi? doğrulardan şaşmayan bir "belgesel" mi? bu ne manasız harekettir? ermeni çocuklar için nasıl bir durum olduğunu hiç düşündüler mi acaba? tarih öğretmenlerine izlettirilecekti açıklaması da saçma, bunun eğitimini almış biri, nasıl böyle bir şeye "evet, doğrudur, şahane olmuş, eğitimde valla çok işimize yaradı" diyebilir? bir de sonucunu beklemişler!

    bu mu geleceğe sahip çıkmak? bu mu tarih bilinci? bırakın... imza kampanyası başlatılıdı, neler oldu; bu da karşı hareket mi? vay hemen atağa geçelim, çocuklardan başlayalım paniği mi? bari çocukları siyasete alet etmesek, piyon gibi kullanmasak, beyinlerine ayrımcılık pompalamasak??

    kendi düşüncelerimizi dayatacağımız nesiller yetiştirmek için şablonu belirlenmiş, belli cümleleri yasaklanmış kompozisyonlar yazdıralım, şişirelim de şişirelim kendimizi. ne ala memleket...

    http://www.radikal.com.tr/…23.02.2009&categoryid=97
hesabın var mı? giriş yap