25 entry daha
  • gitmesi sevindirici değildir, sadece vakıadır. beklenilir olmasının nedeni ise sözlüğün kurallarına riayet etmemesidir. kendisinin uçma sebebi azeri hesabının yanı sıra birden fazla sözlük hesabı sahibi olmasıdır.

    bildiklerimizden biri dokuzuncu nesil sabırtaşı, öteki de onuncu nesil sabırtaşı yazar olan bu kardeş accountlar, alışıldık azeri profilinin aksiydi.

    entrylerinden anladığımız kadarıyla bir marx sever olan sinan, ayrıca bu cenahtaki insanlarla çok ilgiliydi. diğer enkarnasyon olan au ise bu cenahtaki yazarlara olan ilgisini gizlemiyor, özellikle de nerede oldukları ve nerede okuduklarını çok merak ediyordu.

    azeri'nin uçması öncesindeki çaylaklığına neden olan entry hatırlanırsa, dengizin okuduğu okulu referans vererek, "sana lenin gibi dalarım" demesi idi. resim böyle iken, sanırım au ile sinanın bu ısrarcı meraklarını azeri nin de paylaşmadığını iddia edemeyiz.

    bütün bu hikayedeki en önemli nokta, yukarıda bahsettiğim "bu cenah"a dahil olan yazarların azeri fan club üyeleriyle sınırlı olmaması, ki üzerinden zaman geçmiş olmasına rağmen bu konuyu konuştukça, farklı farklı yazarlar benimle iletişime geçiyor, au ve sinan ile ilgili.

    bir sonuç değerlendirmesi yapmak gerekirse, azeri mahlasıyla yazılmış yazıların sözlükten gitmesine gerçekten üzüldüm. benim hayatımda yapamayacağım ironiyi doğal olarak yapan, tam bir alparslan friedman idi. yazdıkları hem ibret, hem de komedi unsuru olarak sözlükte durması beni hoşnut ederdi, sözlük kuşakları önemli bir kaynaktan mahrum kaldı. ancak sözlüğü, kutsal bilgi kaynağı dışı kullanımı şu an burada olmamasının nedenidir. kimsenin de azerinin burada yaşadıkları ile bunu bağlantılandırıp, yıllar önce alınmış feyk sözlük hesaplarını haklı çıkarabileceğini sanmıyorum.
107 entry daha
hesabın var mı? giriş yap