21 entry daha
  • hamile olunca nur iniyor kadına pattadanak söylemek gerekirse..
    eski "o" olmuyor hamile olunca. yeni bir "o" , daha mutlu daha sevecen merhametli...
    olağanüstü bi değişim ..
    tanrılaşmış gibi.. kutsal ..
    canlı canlı tombik tombik .. hamileler iktidara gelmeli mesela .. al sana ilahi güç
    veya hamilelere hizmet sektörü olsa .. poşetlerini taşısak , otobüste yer ayarlasak ya da cafe de falan , onlar belini tutup arkadan doğru "oyy" deseler , hemen koltuk getirsek pofuduk, oturup dinlenseler oracıkta .. hep yaparım bunları ben şahsen
    doğurduktan bi süre sonra tekrar eski insan hallerine dönüyolar ama .. hamile olmak ayrı bi bilinç durumu olabilir bi ihtimal .. hele ilk çocuk hamileleri daha bi farklı daha bi ilahe oluyolar kiçok şaşırıyorum ..
    kadın doğumcu gibi yazıyorum ama çok hamile tanıdım tanımasam da görünce anlıyorum hemen , gözümü alıyolar ..

    mesela kız çocuk erkek çocuktan daha az rahatsız edermiş hamileyi .. bebekler gözlerini doğar doğmaz mı açıyo yoksa doğduktan biraz sonra mı onu bilmiyorum ama merak ediyorum ..
    bi de aş ermek hakikaten çok kötüymüş onu biliyorum .. canın istiyomuş ama bulduktan sonra gene bişi istiyomuş, sürekli böyle akşam akşam tahinli pekmez gibi mesela ..
    bi de güzel kilo almazsa hamile doğurduktan sonra karnında çatlaklar olurmuş , bebek göbeği tamamen dışarda oluyo bazı hamilelerde yastık gibi oluyo mesela, onlarda karın çatlakları olucak .. o yüzden güzelce yemek lazım, sağlıklı sağlıklı , kolun bacağın da kilo alsın .. tombik tombik ..
63 entry daha
hesabın var mı? giriş yap