• http://www.youtube.com/watch?v=gzryr1x5cji adresindeki videonun sonunda, futbol sahalarımızda az rastlanan maç sonu demeçlerinden birini vermiş olan, 91-92 yılları fenerbahçe'sinin sağ açığı.

    --- spoiler ---

    90'ların başı, bir galatasaray fenerbahçe derbisi. yer ali sami yen, daha ışıklandırmalar bile yapılmamış stada. hakem ahmet çakar. galatasaray'ın üstünde o unutulmaz yıldırım desenli, adec saat reklamlı umbro forma var. maç her zamanki gibi trt'den yayınlanıyor. levent özçelik maçtan önce sahaya girip müjdat'la* kaleci engin'le*, galatasaray'lı rambo yusuf'la* konuşuyor. hatta para atışında kaleyi seçen kaptan ismail'e* niye kaleyi seçtin diye soruyor orta yuvarlakta, kaleci öyle istiyo diye cevap alıyor levent özçelik. neyse konuyu dağıtmayalım.

    maçta ümit her zamanki yeri sağ kanattan ilerlerken düşürülüyor. ümit yerde yatarken maçın ortasında yine sahaya dalıyor levent özçelik:

    - ümit nedir problem?
    - valla gördüğünüz gibi.. ıhh.. bomboş gidiyodum arkadan vurdu yeaaa!

    maçtan sonra yine levent özçelik ümit ikilisi:

    - valla bana göre yüzde yüz penaltıydı, çünkü topu ben önüme almıştım.....

    (videoda da göreceğiniz gibi faulün yapıldığı yer orta saha civarlarındadır)

    --- spoiler ---

    ediiiit: http://www.youtube.com/watch?v=bisipuoe8bm videosunda anlattıgım macın daha uzun bir versiyonu var, bu videoda ümit birol'un ceza sahasında düşürüldüğü bir pozisyon da görülüyor. sanırım ümit bu pozisyondan bahsediyordu. bu sebeple ümit birol'dan özür dilemeyi bir borç bilirim.
    *
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap