• "ankara gibi gri bir şeh..." den sonrasını okumadığım muhasebedir.
  • odtü'nün değil odtü'de okuyan bir kadının kişisel vicdan muhasebesidir. odtü'de okuyanlar bilir, türban serbesttir ve hiçbir zaman sorun olarak görülmemiştir. belki birkaç hoca kıllık çıkarmıştır ama genel bir karşı duruş hiç olmadı. 28 şubat döneminde bile türbanlı öğrenciler türban yasağına karşı şenliklerde imza toplardı, bizler de imzamızı atardık. bu yazar kendisi din sembollerinden korkmuş diye bütün odtü adına vicdan muhasebesi yapmasaymıs iyiymiş. kutlu doğum haftasında tepki veren insanların da, dine değil cemaat faşizmine tepki verdikleri bir gerçek, yine de akıllı olup gül dağıtanlara tepki vermeseymiş iyiymiş. birkaç ergen solcunun hareketiyle, ki bunlar da odtü'de hep vardı, koskoca bir camiayı karalamak tam şakirt işi. odtü'de barış var ve hep olacak. sizin dışarıdan görmek istediğiniz odtü, gerçek odtü değil. zamanında gayet humanist bir bakışla odtü'de türbanlıları desteklerken, şimdi o camianın gücü eline geçirince bu kadar yüzümüze tükürmesi bana tek şey dedirtiyor; yazıklar olsun, destek vermeseymişiz daha iyiymiş.
  • tam bir palavra yazısı konu hakkında hiçbir bilgisi olmayan bir kara cahilden çıkma olduğu çok belli..

    o dönemde sol görüşlü (gerçekten sol görüşlü) insanlar tarafından bu tarz gösteriler bile yapılmıştı zamanında.. (ödp,sdp,emep, shp, sodev'in içinde bulunduğu gruplar ve ali nesin)

    araştıranlar rahatça bulabilir. peki sonra başlarına neler geldi dersin. bence çok iyi biliyorsun neler geldiğini..

    bu başlığı açanın cevabıda verebileceğini düşünmekteyim. bu çakma vicadn muhasebesini yapan arkadaşın da gidip biraz geçmişi araştırmasını şiddetle tavsiye ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap