hesabın var mı? giriş yap

  • her gün içmeyin. içiyorsanız da en azından karaciğerinize biraz olsun toparlanma imkanı vermek için her hafta en az 3 günü pas geçin. alkol alacağınız an'a kadar vücudu suya doyurun, mümkünse maden suyu ile destekleyin. alkol aldıktan sonra açlık atağını en aza indirmek ve ödemi daha kolay atabilmek için öncesinde bolca c vitamini almaya özen gösterin. karaciğerinizin alkolü parçalama hızıyla doğru orantılı içmek adına yavaş için. saatler boyu sıvı olarak sadece alkol tüketip, son yudumu da aldıktan sonra hiçbir sıvı tüketmeden asla uyumayın. maden suyu, portakal suyu en kötü ihtimalle bolca su için öyle uyuyun.

    vay efendim içeceğimiz iki şişe bira bir ton laf etmişsin derseniz hiçbir şeyi dişünmeyin gömün gitsin, dünyaya bir kere geleceksiniz.

  • depremde imajları sarsılmış beylerin, mahkeme kararı olmadan kapatmışlar. böyle açıklama mı olur? devlet aciz kalmadı mı? yalan mıydı burada yazılanlar? faşistsiniz. güçlü imajınızdan başka bir bokunuz yok. o da çizildi depremde. iş bilmez bir grup ruhban olduğunuz anlaşıldı. ağlamanız bundan. tüm muhalefet bir olup sizi sileceğiz.

  • insanı hayretler içerisine sokan psikopat kedidir.

    sahibi köpeği zor kurtarmış. o da yetmemiş kediyi savunan esnafla tartışan köpeğin sahibi az kalsın katil oluyormuş.

    kedi ağır ruh hastası.
    adam ayrı ruh hastası.
    herkes ayrı ruh hastası.