hesabın var mı? giriş yap

  • belki büyük bir kısımınız bana saf gözüyle bakacaksınız ama, benim hala umutlu olduğum maçtır. yok arkadaşım bitmedi bu maç. ben en azından penaltılara bırakabileceğimizi düşünüyorum.

  • türk basketbolunun büyük bir ihtimal geleceği olan genç yıldız adayı.

    önünde sadece 2 engel var.fizik ve savunma

    güçlenme ve kilo alma sorununu elbet çözücektir ama kaç yıl içinde tam bir soru işareti.elin hırvat,sırp,yunan gençleri kendilerine kısa sürede kas kütleleri koyarken bizim neredeyse hiç bir basketbolcumuzun bunu yapamaması olayın genetik faktörlerle açıklanma kısmından çıktı bence.belki furkan özelinde böyle bir durum söz konusu olabilir ama bi egemen güven olayı var ki insanı cidden üzüyor.

    savunma kısmı ise pek halledemeyecek gibi ama hücum potansiyelinin yarısına ulaşsa bu durumu telafi edebilir.kimse ondan zaten sağlam bir savunma beklemiyor ama ortalama bir savunmacıya dönüşmesi onun nbade kalıcı olmasını sağlar.ama şu perdeye takılma olayını çözmesi lazım.bu kadar takılanı ben daha görmedim.kaldı ki savunmasını yaptığı 2 numara tutması cidden zor skorer adamlardan oluşuyor ve oluşacak yani karşıdaki oyuncuya verdiği saniyelik bir kazanç takımın basket yemeksiyle sonuçlanma ihtimali en yüksek bölge.

    hücum olarak kimsenin bir soru işareti olduğunu zannetmiyorum.

    nba için hazır değil ama türkiyede bulunarakta hazır olamayacağı da kesin gibi bişi.bir an önce gidip orada kendine oluşturucakları antreman programıyla çalışması lazım.gerekirse d-league'de oynatırlar ama her türlü furkanı geliştirirler.türkiyede bu iş zor.

    potansiyeli ise bogdanovic ile kıyaslanamayacak kadar fazla. scoutlar da bunun farkında ki çok az süre aldığı bir sezonda 26 sıradan seçildi.yeterli süreleri alsa büyük ihtimal ilk 12 sıradaydı.
    bogdanovic ise tam süre aldığı bir sezonda 27. sıradan seçildi bu bile net gösterge.
    tabii bogdanovic nba için oldukça hantal ve atletizmden uzak olması bunun nedenlerinden de biri.

    ayrıca bogdanovic nba e çok geç kaldı. her ne kadar obradoviç onu mental olarak geliştirse de.nba kariyerini sekteye uğratıcak hatta belki avrupaya dönmesine neden olucak kadar geç kaldı.

    bana göre bogdanovic euroleague yıldızı furkan nba yıldızı olabilicek seviyede.

    furkancım senden beklentimiz çok çalışman.eminim bir gün a milli düzeyde uluslararası bir kupa kaldıracaksın ama nolur o günleri erken getir.

  • civa birikintisi yüzünden balık yemiyorum. 45 günde ağır antibiyotikler ve hormonlar ile yetiştirilen tavuklarıda yemiyorum.
    sebzeler zaten ithal ve genetiği ile oynandığı için eve bile sokmuyorum. meyvelerde bilmem ne sineğinin lavraları varmış rusya falan geri göndermiş. salam ve sucuklar hep hileli. zeytin yağlarında zeytin yok. unlu ürünler bol glutenli. tatlılar bildiğiniz glikoz şurubu.
    o yüzden elime mızrak ve ok alıp vahşi doğada serengeti de avlanıyorum. size de tavsiye ederim. yalnız ok olarak tatar yayı kullanın kısa mesafede çok etkili.

  • bazıları için meslek bu. izmir'in bi köyünde var biri, adı manyak ahmet. çocukluğundan beri milletin suçunu üstlenip onların yerine cezaevine giriyor. misal hödüğün teki pavyonda birini vurup kaçıyor, buna haber ediyorlar, manyak ahmet karakola gidip ben vurdum diyor ve kapanıyor dosya. ben bu işlerde iyi para var sanırdım hep ama çok komik paralar dönüyormuş, 10-15 bin gibi. hatta sanırım son defasında da ödemeyi koyun olarak yapmışlar da çobanlığa başlamış artık manyak ahmet.
    geçen gün arkadaşa dert yanıyormuş, "bu işler yapılmaz artık, içerisi it kopuk doldu, alem bozuldu" diye. cevaevi işte be abi, ne bekliyordun ki? profesörler, diplomatlar mı olacaktı içeride, birlikte entelektüel sohbetler mi yapacaktınız?
    ah be ahmet abim.

  • ay yazık show must go on dermiş, çok profesyonelmiş!

    evet profesyonelsiniz, bu ülkenin anasını bellemek için!

    sen şimdi ağlarsın da o program da!

    olacaklar belli, acun'un çizgisi belli zaten. bir yarışmacı duygusal bir parça söyler, ebru başlar ağlamaya! diğer juriler elinden tutar filan, duygusal bir ortam! insanlara görüyorsunuz üzücü bir durum bu adamı serbest bırakmak lazım, yazık mesajı verilir!

    serbest bırakalım da kulak arkamızı da aradan çıkarsınlar değil mi lan yavşaklar, hırsızlar!

    tanım: yapmacıklık yapmak için alınacak karardır.

  • muhalif medya diye bir şey kalmayınca adamlar birbirlerini linç etmeye başladılar. bağımlılık olmuş, birilerini linç edip hedef göstermeyince elleri titriyor adamların.

  • bu yemekler paylaşılmış ama ben yakın zamanda fransada okumuş bir öğrenci olarak size işin aslını anlatayım.

    yemekhanede bu menü çıkmaz, bundan çok daha fazlası çıkar. öğrencilerin kartlarıyla turnikede yaptıkları ödemeyle 4-5 çeşit yemek alma şansı vardır. bu çeşitler puan sistemiyle belirlenir, her yemeğin bir sayısal puanı vardır ve genelde elinizdeki puan hakkı 4-5 çeşit yemek alabilmenizi sağlar. fazlasını alöak isterseniz puan başına belli bir cent ekstra ücret ödeyerek alırsınız.

    bu çeşitler arasında 3-4 çeşit sebze yemeği, salatalar, 3-4 çeşit et (tavuk, balık, dana, domuz gibi farklı opsiyonlarla), peynir çeşitleri, 3-4 çeşit tatlı, 3-5 çeşit peynir, ve börek çörek kiş gibi hamur işleri ve içecekler olur. yani toplamda en az 20-30 çeşit yemek arasından şeçersiniz tepsinize koyacağınız yemekleri. öğlen yemeğinde tepsimi alıp peynir, avokado, koca bir biftek, sebze yemeği ve tatlı yediğim günler çoktur.

    bu yemekhaneler fiyat olarak çok uygundur ve sadece üniversitelerin içinde olmaz, üniversite sayısı çok olan şehirlerde şehrin çeşitli mahallelerinde de bulunur. okula gitmediğiniz günlerde de evinize yakın yemekhaneye gidip krallar gibi beslenebilirsiniz.

    sosyal devlet zannediyorum böyle bir şeydir.