hesabın var mı? giriş yap

  • olayla ilgili sağlık bakanlığı soruşturma başlattı. yazı amacına ulaştı.
    soruşturma süresince yazıyı kaldırmayı uygun buldum.
    soruşturma sonucunu size bildireceğim.
    herkese ilgi, alaka ve desteği için çok teşekkür ederim.

  • pril, fairy gibi elde bulaşık yıkama deterjanlarının reklamlarında sıkça gördüğümüz kadın tipidir. 45 metrekare mutfağı olan evin var ama hala elde yıkamada yapışmış yağ lekeleri çıkmıyor diye ağlıyorsun. gerizekalı önce git bi bulaşık makinesi al, yıl olmuş 2013, saray gibi evde oturuyorsun ama bulaşık makinesi almaya kafan basmıyor. dağ gibi bulaşığı soğuk suda yıkayıp bi de yağ lekelerinin çıkmasını, tabağın ışıldamasını bekliyorsun.

    arkadaşım benim mutfak zorlasan zorlasan 8-9 metrekare ama 10 yıldır makine kullanıyorum, senin mutfağın benim evin yarısı kadar ama hala pril, fairy derdindesin. kendine sövdürmeye bu kadar çok merakın varsa eyvallah, yoksa git bi makine al. epi topu 300-500 lira bir şey anasını satayım.

    ayrıca pril bir lafım da sana, belli ki hedef kitlen makinesi olmayan yoksul kesim, o halde ona uygun reklamlar yap. 1 göz odada kalan insanlara 250 metrekare evde yaşayan insanlar üzerinden pazarlama yapma. kadının oturduğu evin aidatı 4 makine parası ediyor ama elde bulaşık yıkıyor, biraz daha dikkat lütfen.

  • şarkı "kötü" değil, "uğraşılmış kötü" resmen.
    bilmeden yapamazsın bu kadar kötü şarkıyı, uğraşman lazım.

  • "bak ben olabildiğince kibar davrandım ama adam dinlemedi"diyebilmek ,iç huzura kavuşabilmek ve rakibine "ben bu konuda çok deneyimliyim asabi olamadan da olaya girebilirim " mesajını vermek amacıyla kullanılan çaktırmadan posta koyma taktiği.

    -arkadaşim bir dakikani alabilir miyim?
    -bak güzel kardeşim.
    -dinle şeker abicim.
    -dayicim hiç dilemiyosun ama...
    -gözünü sevdiminin......... ibnesiiiiii
    -anuna kodumununn........

  • - doğal yağları karıştırarak kendi nemlendiricinizi yapmayı deneyin. aktardan bulabileceğiniz hindistan cevizi, jojoba, shea, susam vb yağlar mucizevi.
    - peeling için duş sonrası buhara maruz kalmış cilde esmer şeker + limon + zeytinyağı bileşeninin üzerine tanımam. nazik hamlelerle cildinize uygulayın.
    - peeling uygulamasından sonra pirinç unu ile gül suyu veya sütü karıştırarak yüzünüze sıvamanız ve kuruyana kadar bekleyerek yıkamanız, cilt tonunuzu eşitleyerek yüzünüzü aydınlatacaktır.
    - güneş kremi önemli, dermokozmetik bir güneş kremi edinmek lazım.
    - bol su içmek hayati önem taşıyor. ilerleyen yaşlarına rağmen güzel cilt sahibi kadınlara sorduğumda ilk verdikleri cevap "çok su içiyorum" oluyor.
    - ara sıra bepanthen ve çok az medacassol karıştırarak yüze sürmek faydalı. güneşin tahribatını gideren iyileştirici kremler.
    - direkt uygulamayın vs diyen var ama ben e vitaminini avucuma damlatıp yüzüme masaj ile yediriyorum. yıllardır faydasını gördüm zararını görmedim. eczacı arkadaşlar daha iyi bilir.
    - aloe vera bitkisi yetiştirebilirseniz kral olur, cilt için ödül gibi.
    - ara sıra yüzünüzü su ile seyreltilmiş elma sirkesiyle silebilirsiniz.
    - gül suyu, soda veya e vitamini damlatılmış suyu buz kalıplarına dökerek dondurup bu küplerle yüzünüze sabah uyanınca masaj yapabilirsiniz.
    - yüz yogasını duyanlar duymayanlara anlatsın. yüz kaslarınızın formunu koruması ve yapılan hareketlerle kan dolaşımının hızlanması sonucu taze bir görüntüye sahip oluyorsunuz. yüz yogası yapın.
    - makyajı zeytinyağı ile çıkardığım zamanlar sabahına çok yumuşak bir ciltle uyanıyorum.
    - ben yapamıyorum siz yapın ve şekeri bırakın.
    - yeşil sebze suları tüketmek önemli.

    mümkün mertebe kimyasallardan ve ambalajli bakım ürünlerinden uzak duruyorum fakat anarşist olmadığım bir dönem caudalie kullanmıştım. oldukça iyiydi. yine de altını çiziyorum, her şeyin doğal alternatifi mevcut ve petrol ürünü ile işlenmiş maddeleri ağzımıza yüzümüze sürmesek daha iyi. aklıma gelirse editlerim, güzel bir cilt her yaşta mümkün.

  • adamlar bildiğin türkiye'de hayrına çalışıyor amk. ayda 8 papara ile 4 lira. şimdi gitsem bakkaldan bir doritos alsam 15 lira veririm. beleş kargo,her ay beleş triple a oyun, bi de prime video.

    elin amerikalısı bile buranın garibanına bizim devletten daha iyi bakıyor yemin ederim.

  • nişanlılık la evlilik arası değdiğin şey nişanlılık olmuyor mu ulan? arada benim bilmediğim başka bir ünvan mı var?

  • araplar biliyorsunuz bizimkilerin kırmızı çizgisi...
    araplara hakaret >milli manevi değerlere hakaret...
    vicdan azabına eş, kayna kayna sakarya,
    öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya!