hesabın var mı? giriş yap

  • sigara içtiğim zamanlarda mandalina kabuklarını küllük olarak kullandığım zamanlar geldi aklıma. neden evde kaldığım şuan anlamını buldu.

  • bu film varken oscarı big hero 6'e verenler utansın. tek bir kelimeyle tanımlamak gerekirse naif derim sanırım. küçük saoirse'den yayılıp filmin her anına, her karesine işleyen bir naiflik hem de. mitlerden beslenen şahane hikayesi ve başka türlü olamazdı dedirten görsel tasvirine kadar kendi atmosferine öylesine çekiyor ki film; bitince ne sıkıcı dünyam var diye kalakaldım.
    tomm moore takip ettiğim bir yönetmen değildi ama galiba artık sık sık imdb'de profilini kontrol ettiklerimden biri olacak. muazzam bir iş çıkarmış. bakmaya kıyamayacağınız güzellikte sahneler var resmen. o nasıl şahane stilizasyon. sanat yönetmenliği 10/10!
    ne yapın edin bu filmi izleyin. sonra da sevdiceğinizin elini tutun, ne bileyim burnunuzu yanağına değdirin filan... ruhunuz pamuklara sarılsın.

  • başlık: gerdek gecesi karim'dan kan gelmeyince

    1. köy ahalisi laf etmesin diye balkona japon bayrağı astım. simdi kahvede oturuyoruz herkes cay ısmarlayıp enseme şaplak atıyor.

  • üst edit:aşağıda çıkmadan yola bakmadınız mı şeklinde kendince zekice açıklamalar girenlere bir sorum olacak?

    vatandaş, bir yere giderken acaba kazıklanır mıyım şeklinde düşünecek kıvama geldiyse bir problem yok mudur? yol arkadaşım. yol bu. senin, benim yolum. kamunun malı. kamu sensin. ücretli yol olması problem değil, problem vatandaşın tabelalarda iki yolu aynı anda görüp, istediğini tercih etme hakkının elinden alınması.

    orijinal entry:
    dün gece saatlerinde istanbul'dan adana istikametine gitmek üzere çıktığım yolda, daha önce bildiğim ancak tecrübe etmediğim dolandırmadır.

    ankara- niğde yolu hayırlı olsun tabelasını asan sn ulaştırma bakanı, tabelalarda bile isteye normal güzergahtan adana yazısını çıkaran, ücretli yola adana'nın tek yolu imiş gibi adana yazdıran sebebi bana bir açıklasın. bir vatandaş olarak talebimdir.

    girdiğimiz yolda bunu farkettikten sonra tek mola yerinde bir amcanın bu yola giren herkes yanlışlıkla giriyor zaten, emirler sapağından çıkın, en azııdan az ödersiniz demesiyle 144 tl'lik kazığı 32,5 tl ile atlattım. ve sonrasında şereflikoçhisar merkez tabelasında, pozantı kavşak tabelasında aynı üç kağıtçılık yapılmıştır. bu sefer yemedim.

    herkesi bu hususta dikkatli olmaları için bilgilendirmek istedim.

    not: bana ergen esprileri ile gelmeyin, kalbinizi kırarım.

    edit : cimer, bimer ve emg'ye şikayet etmiş bir arkadaş. et kardeş. hakaret yok, kişilere atıf yok. devlet dediğin ise benim, sensin. devlet bir aygıt. başlıkta da entry'de de suç içeriği yok. keyfin bilir.

    teşekkür editi: destek mesajlarına yetişmem olanaksız. teşekkürler ekşi ahalisi.

  • zuckerberg in 2013 yilinda 3 milyar dolarlik teklifini red eden snapchat bu yilin ilk yarisi itibari ile 20 milyar dolar etmektedir.

    peki ınstagram ve whatsapp gibi dunya devi applicationlari satin alarak gucune guc katan zuckerberg bu teklifin geri cevrilmesinden sonra vazgecmis midir?

    tabiki hayir, 2013 yilinda benzer bir app olan poke, ardindan da 2014 yilinda slingshot u piyasa surdu.

    iki app de basariz kaldi bu alanda.

    bu alan ne? bu alan facebook, instagram gibi platformlarda paylasim yapanlarin yetersiz ilgi gormesi, veya toplum tarafindan asiri yargilanmasindan kaynaklanan bir acigi yakalamak.

    snapchat bu insanlara daha ufak kitlelera rahatsizlik etmeden paylasim yapabilecegi, begenme sayisi ile psikolojik yikilim ya da kendigini begenmislik taslayamayacagi bir platform gelistirdi ve oldukcada basarili oldu.

    eee gelelim 2016 yilina, zuckerberg artik amiral gemilerini surdu sahaya ve bugun itibari ile snapchatin en cok kullanilan hikaye ( story ) kismini, begenme ozelligi olmadan, milyonlarca kisi tarafindan kullanilan instagram a eklemeyi basardi.

    ılk baslarda insanlar biraz yadirgiycak olsada, soyle bir gercek var, snapchatin bir ozelligi kalmadi, insanlar hali hazirdaki takipcilerine, yadirganmadan kisa videolar resimler paylasabilecek, ve snapchat i yavas yavas ortadan kaldircaklar.

    azmin ve eldeki imkanlarin gucu bu olsa gerek. simdi 20 milyar dolarlik ederi yavas yavas dusucek snapchatin.

    snapchat bu durumdan tabiki haberdardi ve zaten whatsapp tarzi bir yapilanmayada soktu kendini, ancak buyuk balik kucuk baligi yer abi.

    kazanan zuckerberg olacak gibi gorunuyor, ınstagram 1 - snapchat 0 , bakalim ilerleyen tarihlerde neler gorecegiz

  • basın özgürlüğüdür. ifade özgürlüğüdür, sorun yoktur. ama ak-it'lerin amacı mizah yapmak, bir şeyi eleştirmek, ya da sadece güzeli aramak değil, sadece insanları sinirlendirmek. aferin ak-itler. hll spr dvm.

  • evet kamuoyu olarak bu durumu çok takdir ettik biz.

    sizin paranızla ekilen ağaç oksijen üretmez lan. bütün gün karbondioksit üretir o ağaç, hayır gelmez yani o ağaçtan.

    temayı tekrar takdir edelim o halde madem bizim takdirimize sunmuş.