hesabın var mı? giriş yap

  • bolulu teyzenin mantarı için: - "çok güzel. fransa'da bunu şaraplı lüdon sosu ile yaparlar." teyze: - "o da güzel olur."

  • flörtlerin ilişkiye dönüşmesini istememektir.

    birbirimizi yemeyelim. bugüne kadar flört ettiğim kimseyle işi ciddi bir ilişkiye taşıyacak enerjiyi kendimde görmedim. muhtemelen sizin için de aynısı geçerli. yoksa bu konuda bir çaba gösterirdiniz. çabanın sonucunda ya flört ilişkiye dönüşürdü ya da flört tamamen biterdi. ama ilişkiye dönüşemeyen bir flört olmazdı.

  • eskiden entryler görürdüm istanbul'u izmir ile kıyaslayan, işte izmir köy istanbul megakent diye.

    şu istanbul denen memlekette ciddi ciddi severek yaşayan bir insanın psikolojik problemleri vardır. hayatımda bu kadar eksisi olan ve artısı olmayan başka olgu görmedim. pahalı, trafik (bence şu başlı başına etken, 19km yol 1 buçuk saat sürüyor lan), insan yapısı mide bulandırıcı, kalitesiz.

    bir de en çok güldüğüm "çok aktivite var abi, konser var tiyatro var". bak sayın pezeveng, 2 saatlik tiyatroya 4 buçuk saat yol gidince aktivite yapmış olmuyorsun. sizin hayatınızın zamanınızın hiç önemi yok galiba, hayatsız olmak lazım şu trafiğe alışmış olmak için.

    doğma büyüme izmirliyim son 1 senedir iş dolayısıyla buraya geldim, mide bulandırıcı bir şehir istanbul, işi remote aldığım an rastgele bir ile taşınacağım. batıya en yakın rastgele 20 ilden birini seçin buradan daha kaliteli yaşarsınız şaka yapmıyorum. gerçekten burda severek yaşıyorsanız akli melakelerinizi kontrol ettirin.

  • çomar her yerde çomar. bunun farklı bir kelime ile izahı da yok.
    ha bizde amerika'yı protesto edicez diye iphone kırıp dolar yakanlar, ha bunlar.
    yok, kafa kısıtlı çalışıyor ya.

  • tabii ki de migros ya da carrefour'dur. bim'e, a101'e kaçanlar sigara ve alkolsüzlükten zaten ölmüş demektir. evet.

  • bos istir.

    sma ilacina kafa yormaktansa sma'nin erken teshisle onlenmesine kafa yorarak her yil yaklasik 200 bebek ve milyonlarca dolar kurtulabilir.

    ama psikolojisi sallantida halkimizin vicdani bu sekilde rahatlar mi bilemem.

  • evet demelerine memnun olduğum ünlüler. bunlardan bir tanesi hayır dese şüpheye düşerdim. acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye.

  • çok sıcak günler manasına gelen, osmanlı yazı geleneğinde sıkça görülen arapça kelimelere farsça terkip uygulanmasıyla eyyâmu'l-bâhur'dan güncel hâline evrilmiş olan tamlamadır. yılın bu zamanlarını (ağustosun ilk haftasının ortalarından ikinci haftasının sonlarına doğru olan zaman dilimi) nitelemek üzre kullanılır.

    mevsimin bu dönümünde, özellikle öğle vakti denize girmemeye ve ıslak vaziyette güneş altında dolaşmamaya dikkat edilmelidir ki mevzubahis terkibin "toprağın bile suyunu çıkarıp buharlaştıran sıcak" söyleyişinden ileri geldiği düşünüldüğünde anlamı daha iyi kavranabilir. olabildiğince gölge yerler tercih edilmeli, bol bol sıvı tüketilmelidir. yine bu periyotta maruz kalınan güneş yanıkları, kalıcı kahverengi izler bırakmaya oldukça meyillidir. sonrasında ahh vahh etmemek adına güneş kremi kullanımı ihmal edilmemelidir. ağustos süresince yalnızca tatillerde değil, gündelik yaşamda da doğrudan gelen güneş ışınlarından kaçınılmalı ve koruyucu ürünler (tavsiye: açık tenlilerde bilhassa yüz bölgesi için dr. andrew mega defense) bulundurulmalıdır. serinletici muhtelif aletlerin kâr etmediği, sıcak değil de nem çok kötülü günler başlasın! bol şans.*

  • (bkz: housekeeper)

    lan ne güzel topluyorlar yatağı, dümdüz. bi de afilli havlu katlayıp koyuyorlar üstüne. kuğu yapani bile gördüm havluyla. o derece. nefis.