• şampiyonlar liginde gruplarda beşiktaş 'ımızın son ve belkide şansını o maça kadar taşırsa en önemli maçı olacaktır. o gün oluşacak atmosferi ve maç sonu heyecanını düşünmek güzel olsa gerek.
  • umarız ki beşiktaş'ımızın 2008-2009 sezonu içindeki son şampiyonlar ligi maçı olmaz.
  • umarız ki beşiktaş'ımızın 2009-2010 sezonu içindeki avrupa'daki son maçı olmaz.
  • umarız ki beşiktaş'ımızın son maçı olmaz.
    umarız ki beşiktaş'ımızın sonu olmaz.
  • zico'nun inönü'de beşiktaştan geçmişte aldığı puanlar biraz korkutsa da beşiktaş'ın işi bu maça kalmadan bitireceğini umut ediyorum. eğer olur da bu maç beşiktaş için "ya tamam ya devam" niteliğinde bir maç olursa vay beşiktaşın haline.

    edit: umutlar bu maça kaldı ama haberler iyi. zico cska'dan kovulalı aylar oldu. hadi bakalım beşiktaş. şans yanında. ama bi sonraki tura çıkıp 5-6 yiyeceksen hiç uğraşma adam gibi yenil, boşuna umutlandırma kimseyi.
  • yamulmuyorsam ikilli averaj kurallarından ötürü beşiktaş'ın şampiyonlar liginde son 16'ya kalma şansının olmadığı fakat 1-0 ve üstü veya 2 farkla yendiği takdirde uefa kupasında kalma hakkını yakalayacağı karşılaşma olup, 2-1 bitmesi halinde de maç uzatmalara ve muhtemelen penaltılara gidip, kazanan takım uefa liginde kalma hakkını kazanacaktır.

    edit: yamuluyormuşum; (bkz: üçlü averaj)
  • aynı gün oynanicak wolfsburg-man u maçında wolfsburg'un hiç puan alamaması durumunda önemi kalmayan maç.
    (bkz: üçlü averaj)
  • beşiktaşın, ne kadar fark atarsa atsın, wolfsburgun manchester unitedtan puan alamaması halinde üçlü averaj kuralından ötürü grupta sonuncu olacağı karşılaşma.
  • iki veya daha fazla takımın puan eşitliği durumunda uefa şöyle demiş;

    1. higher number of points obtained in the matches between the teams in question
    2. superior goal difference from the matches between the teams in question
    3. higher number of goals scored away from home in the matches between the teams in question
    4. superior goal difference from all group matches played
    5. higher number of goals scored
    6. coefficient points accumulated by the club in question, as well as its association, over the previous five seasons (team ranking)

    biri neyse ne olur diye çıkarsın bunun üzerine bir hafta matematik karmaşası yaşamayalım. ben çıkamadım işin içinden uykum var.

    kaynaklar;
    http://www.uefa.com/…s/82/68/51/826851_download.pdf
    ve
    http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/
  • beşiktaş kaç fark yaparsa yapsın işine yaramayacak maç. çünkü mençıstır yedeklerle oynadığı için fasulyeden sayılıyo :/ ha ama bak, cska olur da hiç oyuncu değiştirmezse o zaman ferguson'un saatine bakılıyor. güzel saat la. kimbilir kaç paradır? sir olduğunda kraliçe vermiş.
hesabın var mı? giriş yap