• faturali vodafone hat kullaniyor olmama ragmen bana da turkcell'den hediye kontor kazandigim mesajini yollayan muessese...
  • az önce telefonuma şöyle bir mesaj gönderen numaradır. "turkcell tl yükleme hattından 250 konparapuan kazandınız. puanlarınızı yüklemek için ücretsiz 755 44 44 türkcell tl yükleme hattınızı arayınız." bir avea müşterisi olarak şaşırmadım değil. sonrasında şöyle bir internete bakayım bu neymiş dedim ve karşıma şöyle sonuçlar çıktı

    yani dikkat etmekte fayda var.
  • arkadaşımın vodafone hattına turkcell konbarapuanınız 900 e ulaşmıştır diye mesaj gönderen numara. bu kadarına da pes diyoruz artık..
  • az önce bana mesaj atmış numara. 100 puan mı kontör mü ne kazanmışsam arayın yükleyelim yazıyordu, aradım ve anladım ki amaçları başka. hediye 100 puan için üye olmak lazımmış, üye olmak için de kredi kartı numaram! oldu canım bi de domalayım isterseniz..
  • ayak üstünde adam sikmenin yeni numarası. turkcell hattınıza konbarapuanlarınız 900 e ulaşmıştır diye msj geliyor, sizde yahu bu neyin nesiymiş diye arıyorsunuz. karşınıza bir bayan çıkıyor ve saatlerce bişeyler anlatıyor. fakat ne hikmetse bunlar hepsi karşılıksız şeyler. neyse boş bulup kredi kartı numarasını veriyorsunuz ve telefon kapanıyor. eğer şanslıysanız kazın ayağı neymiş diye araştırdığınızda ayda 79 lira kitlediklerini anlıyorsunuz. tekrar aradığınızda ise saatlerce işlemlerle uğraşıyorsunuz. size iptal işleminizin iki gün içerisinde gerçekleşeceğini söylüyorlar. umarım cidden gerçekleşir.
  • bir tür modern dolandırıcılık hizmeti.

    sponsoru da turkcell.
  • konbarapuan diye bir mevzuyla mesaj kutumu izinsiz kullanan gözümde dolandırıcıdan farkı olmayan servis sunucu numara her ne ise işte. üstelik kendileri turkcell diyerek başlıyorlar mesaja. iyi de ben avea 'lıyım be kardeşim!!
  • annemin telefonuna habire mesaj yollayan, her defasinda kadini bi anligina "aa bak ne kazanmisim" diye sevindirten, tahminen arka planda turlu hile barindiran numara ve onun sahte yuzleri.
  • yıllardır dolandırıcılığı bilinen ama burası türkiye olduğu için hala varlığını sürdürebilen firmanın numarası.
    turkcell'i olmasanız, faturalı hat kullansanız bile mesaj atarlar. yeni dolandırıcık isimleri 1dünyaürün. dikkatinize...
  • (bkz: speak pusula pazarlama)

    (bkz: 755 44 44)

    az önce turkcell hattıma "degerli musterimiz, hesabinizda biriken konbarapuan'iniz 100'e ulasmistir. ucretsiz 755 44 44 turkcell tl yukleme hattini arayarak aktiflestiriniz." diye mesaj atan mini çakal.

    bir zamanlar turkcellin konbara diye bir kampyanyası vardı, yani turkcell'in adını kullanarak dolandırıcılık yapmaya çalışıyor diyebiliriz. turkcell buna el atsın, bize yardım etsin :((

    hakkında son şikayet bu: http://www.sikayetvar.com/…imin iptalini istiyorum!

    turkcell değildir diye sanıyorum.

    turkcell mi la yoksa?!
hesabın var mı? giriş yap