• kongre sonrası beşiktaş inönü stadyumu ya küfürlerle ya büyük başkan tezarühatıyla inleyecek.

    edit:buraya yazı gelecek.
  • beşiktaş'ın 3 sene boyunca oynayacağı sonucu önemli olmayan maçlar zincirinin ilki.
  • ekşi beşiktaşın 15.dakikasında tribünlerin terk edilmesi için aklı başında beşiktaş taraftarına çağrı yaptığı maçtır.

    beşiktaş taraftarına çağrı
    biz beşiktaşlıyız
    sizin olsun oyunuz
    cuma 20:15'te
    kutlayın artık biz yokuz

    var mısınız
    yokluğunuzu hissettirmeye..?

    bir beşiktaş taraftarı tarafından samimiyetini, aşkını ortaya koyan tüm beşiktaş taraftarına çağrıdır; bulunduğumuz tribünleri 15. dakika itibariyle terk ediyoruz

    kapalı tribün: eski açık tarafında
    eski açık 1: kapalı tribün tarafında
    eski açık 2: numaralı tribün tarafında
    numaralı: bireysel
    yeni açık: kapalı tribün tarafında yer alıp çıkışa yönelebilirler.

    http://www.facebook.com/…vent.php?eid=275980124191.

    http://eksibesiktas.blogspot.com/…aftarna-cagr.html
  • beşiktaş'tan ayrıldığım maç. ekşi beşiktaş'a, ekşi sözlüğe, ntvspor'a ve nickim hayatımın aşkı jessie'ye teşekkürler.

    ben artık bu oyunda yokum arkadaşlar. bu oyun artık bizim oyunumuz değil. ne zaman öyleydi onu da bilmem ama dün tekrar dank etti.

    onlar oylarıyla bizi ortada oynattıkları bir oyun bu sadece.

    ntvspor'daki programda iyi taraftar kötü taraftarı kovar mantığıyla başlamıştık. ne acı ki, realitede bu düzen beni ve benim gibileri kovdu. sağlık olsun. hayatın sonu değil.

    futbol dediğin en nihayetinde bir oyun. bir eğlence. artık biz beşiktaş taraftarına kahır ve eziyet gibi geldi.

    beşiktaş'ın golünde "goool" diye ayağa kalkanınız var mı? gol yediğinde gerçekten üzüleniniz?

    o zaman bu pisliğin içinde debelenmeye devam mı edeceğiz?

    ben 28 yaşındayım. ve bunlarla uğraşacak halim yok. pis, sakallı, ceketli adamlarla, rantın, paranın, haysiyetsizliğin kol gezdiği bir mecrada bulunmak bana artık utanç veriyor.

    bu olay artık benim ruh sağlığımı bozuyor. ne can güvenliğiyle maç seyredebiliyoruz, ne kız arkadaşımıza "işte bak beşiktaş bu" diyebiliyoruz. oynanan maç ta maç değil zaten.

    netice itibariyle, cuma günü stada gideceğim. kapalı tribüne gireceğim. 20.15 itibariyle çıkış kapısına doğru ilerleyeceğim.

    ister tek başıma olurum, ister binlerle.

    ben bu oyunda yokum! demeyeceksem hayatımda bir daha hiç diyemem.

    sizleri revna demirören'in gülücükleriyle, yozlaşmış tribünüyle, kokuşmuş kongre yapısıyla ve yeni adıyla "küçük fenerbahçe"yle başbaşa bırakıyorum.

    onlar kazandı, ben kaybettim.

    çıkış kapısından istanbul'un dört bir yanına dağılmak dileğiyle...
  • 15.dakikada yapılacak protestoya karşı paralı askerlerin beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur tezahüratıyla karşılık vermesi muhtemel maç. ha kim gerçek beşiktaşlı ? o vicdanların takdiridir. polis engellemezse, biz alnımızın akıyla çıkacağız o stattan. kim ne derse desin.
  • demirören'in yeniden başkan seçilmesine(!) ortak bir tepkinin konulamayacağı ya da konulmasının zor olacağı maç.. tabii tepkisiz kalmak bir facia olur.. ama stadı terk etmek yerine 15. dakikadan sonra hiçbir şekilde tezahürat yapılmaması, oturup sadece herhangi bir manzara izler gibi maçın izlenmesi hatta gol olduğu takdirde sevinilmemesi ve yine bu uygulanırlen siyah renk ağırlıklı maça gelinmesi ve beyaz mendil sallanması da iyi bir tepki çeşidir olabilir..

    nasıl olsa her türlü takım bu işten etkilenecek bunun kurtuluşu yok! ama stadı terk etmek sadece o maç için bir etki doğurabilir lakin sonraki haftalarda maça gitmemek hiçbir şey değiştirmez çünkü boşlukları elbet birileri doldurur.. neden koltukları boşaltıp paralı askerlere kendi ellerimizle teslim edelim ki?

    ilk parağrafta bahsedilen tepki lig boyunca gayet başarılı bir şekilde uygulanabilir.. tabii daha çeşitli olarak geliştirilebilir de.. bu yazılanlardan şu anlam çıkarılmasın, düşünülmüş olan tepki gösterme şekli hiçbir şekilde baltalamak niyetinde değiliz amaç tepkiyi daha uzun soluklu bir hale getirebilmek..
  • askerliğin ertelenmeme riskinden ötürü bu sene kombine alamamış olmamdan ötürü biletimi alıp, 15. dakikada terkedeceğim maçtır. katılım kaç kişi olacak, yankı getirecek mi zerre umrumda değildir, bireysel olarak tarafımı seçerim bu bana yeter.

    beşiktaş, yine benim beşiktaşım. ne mesafeler ne de bireyler engel değil sevmeye. ben seni yıllar boyu bafra'dan sevmişim, o gün de severim dolmabahçe'de çayımı yudumlarken.
  • beşiktaş adına, şu geldiğimiz noktaya bakarsak açıkçası çok da ümitsiz değilim. evet beşiktaş çok kirlendi, 6 senede bu hale gelebilmemize akıl sır ermiyor fakat bu kongrenin bize faydaları olduğu düşüncesindeyim. beşiktaş'ımızın nereleri kirlenmiş, kimler temiz kalabilmiş kimler rantçı olmuş bunları ortaya çıkardı bu seçim. şu an gerçek beşiktaş taraftarı afallıyor ama yapmayın be kardeşler rakip akılsız, rakip hem futboldan hem beşiktaş'tan anlamıyor, ne kadar zor olabilir ki bunları defedip düzlüğe çıkmak.

    murat aksu'ya selam protestoya devam !
  • aklımın ve mantığımın 15. dakikasında siktir git dolmabahçe'de çay iç, gönlümün stat ışıkları sönene kadar otur bekle dediği maç olacak bu maç. bu gibi durumlarda her zaman gönlünün sesini dinleyen biri olarak, bu kez aklımın mantığımın sesini dinleyeceğim maç olacak.

    maçın bitiminden stadın ışıklarının söndürülmesine kadar olan zamanı mabette geçirmeyi kar gören ben, bu kez 15. dakikada çıkacağım dışarı. aklımı mantığımı dinleyeceğim, keşke ben değil de kongre üyeleri dinleselerdi mantıklarının sesini.

    edit: jessie'yi seviyorum, ekşibeşiktaş'ı daha da seviyorum. jessie'nin bu fikri birey protestosu olarak ortaya attığını da biliyorum, ben kimim ki, sadece bir bireyim katılmazsam bana gönül koymayacağını da biliyorum jessie'nin, hatta ne alaka diye bile cevap verebilir.

    çok mantıklı bir tepki. ancak beşiktaşlılıkım'da benim, mantık hiçbir an yoktu. ilhan-ahmet arasında seçim yapmak gerekiyorsa, 2'sini de çok sevmeme rağmen ahmet'ti benim cevabım, ama tabi mantık ilhan derdi. gökhan zan gitsin mi kalsın mı derken, verdiği bunca zarara rağmen kalsın diyorsam, yine mantığımın birkaç bin km geride olmasından dolayıdır bunun nedeni. kim bilir, ilk defa kafamı çalıştırırsam çıkarım 15'de dışarı.
  • 15. dakikada stad dışına değil de, koridora çıkılabilir gayet. çağrı da buna yönelik sanırım.
hesabın var mı? giriş yap