• 2022 fifa dünya kupası avrupa elemelerindeki ilk milli maçımız.

    ilk maçın evimizde olması ve grubun en güçlü takımına karşı oynamamız bizim için büyük avantaj.

    skor tahminim ya 1-0 bizim olur ya da 0-0 berabere.
    kapalı defans oynayacak iki takım da.

    başarılar ay yıldızım.

    edit:maç saati - kanalı eklendi

    kanal: trt 1
    saat: 20:00.
  • hollanda'nın türkiye'ye karşı ezici bir üstünlükle oynaması için herhangi bir gerekçenin olmadığı maç. zira kendilerinden bir eksiğimiz yok.
  • uc sonuca acik mactir. macin skorunu tamamen turkiye'nin oyunu belirleyecektir. hollanda'nin futbol alt yapisi, potensiyeli belli. dunya'ya kendi sistemini kabul ettirmis bir ulke. inovasyonu ve guzel futbol oynamayi kendine ilke edinmis bir futbol kulturleri var. biz ise tam bir kara kutuyuz. patlamali bir anina gelen turk milli takimi su anda dunyanin ilk on sirada ki takimlarina karsi kafa kafaya top oynar. ancak durgun, ayaginda top ezen, gununde olmayan bir milli takim moldovayla 0-0 berabere kalir. maalesef is bir sistem oturtmaya gelince turk milli takiminda bunu goremezsiniz. her ne kadar kendisini hic sevmesemde hakkini yiyemeyiz. fatih terim 1996'da baslayarak bir sistem oturtmaya calismis, kismende basarili olmustu. ancak ortaya kalici bir sey cikmadi. dedigim gibi uc sonuca acik bir mac. bizim icin olumlu iki sey var. hollanda milli takimi toparlanma surecine girselerde eski gucunden cok uzakta. bizim ise kale gibi defans hattimiz var. en azindan hollanda'dan kolay kolay gol yemeyecegimizi umuyorum. turkiye'nin burda oturup dusunmesi gerekn ciddi bir konu var. 83 milyonluk ulkeden hala burak yilmaz ve cenk tosun disinda bir forvet cikaramadik. soyleyin bize bu takim kime nasil gol atacak?
  • ne maçı olduğu bilinmeyen maç.
  • filozofa güvenmesem bile millîlere sonuna kadar güvendiğim dünya kupası yolundaki ilk millî maçımız. ingiliz hakem michael oliver tarafından yönetilecek olan karşılaşma, saat 20:00'da başlayacak.

    yer gök inlesin bu sesi dinlesin hep seninleyiz türkiye!
  • 24 mart 2021 çarşamba
    saat 20.00
    trt 1

    haydi türkiyem, güzel günlerin başlangıcı olsun.
  • hollanda saati ile saat 18'de baslayacak maci npo 1 kanalinin canli yayinlayacagi mactir.
  • uluslar ligi'nde bizi lüksemburg, cebelitarık, faroe adaları gibi takımların olduğu c kümesine düşüren şenol güneş ve prensleri varken hiç umudum yok. takımda o formayı hak etmeyen çok adam var. muhtemelen 2-0 kaybederiz.
  • hollanda ve norveç maçları çok önemli. ilk iki maçımızı bu ikisiyle oynamamız ise bence avantaj. 2 puana razıyım, 4 puan mükemmel olur. 6 puan çok zor gözükse de, olursa tadından yenmez. 3 puan alacaksak eğer; hollanda'ya yenilip, norveç'i yenmeyi yeğlerim.
  • dünya kupasına gitmek için çok kritik maç en az 1 puan almak lazım. yoksa 2022 dünya kupası hayal olur.

    ama üzülerek görüyorum ki ne medya ne halk şuan maçın atmosferine girmiş değil. umarım sporcular aynı durumda değildir.

    haydi türkiye ay yıldız için alın bu maçı.
hesabın var mı? giriş yap