• neyi nasıl anlatsam bilmiyorum. çalıştığım iş yerinde zerre kadar huzurum ve mutluluğum yok, işimden, iş arkadaşlarımdan ve iş yerimden ölesiye nefret ediyorum. buna mecbur olmaktan nefret ediyorum. çalışmak zorunda olduğum için kpss'ye vakit ayıramıyorum. sevdiğim işi yapamıyorum. önümü, yarınımı göremiyorum. sürekli içim sökülürcesine ağlıyorum. ruhum sıkışıyor.

    -boktan bir mağazada asgari ücretle çalışan 23 yaşında üniversite mezunu satış danışmanı
  • tesellisi olmayan şeyler
  • white knight'lar göreve!
  • işi olduğu için şükredecekmiş yazar arkadaş. ulan siz şaka mı yapıyorsunuz ya? ne şükürü bu ülkenin şükürlük durumu mu kaldı artık? bir kere de niye böyle diye bir şeyleri düzeltmeye çalışın be. o adam neden benden yüksek alıyor ben de yüksek alayım değil de o da düşük alsın, bak o çok düşük alıyor buna da şükür kafasından çıkın artık yeter ya. 650'li yıllarda falan mı yaşıyoruz buna da şükür şuna da şükür eve ekmek giriyor buna da şükür şaka mısınız olum siz? ne yazacağımı bilemiyorum sinirden adam gelmiş haline şükret diyor ya. boyun eğmekten, şükretmekten bıkmadınız mı artık uyanın biraz uyanın.
  • işe yaramayacak olan eylemdir. "anla!"

    arada ağlayacak, çokça gülümseyeceksin.

    bir de kalk abdest al, iki rekat namaz kıl ve ülkenin üzerindeki kara bulutların yok olmasını, yönetimin değişmesini falan dile. ağlamanın bir "anlamı" da anlamak olsun.

    sonra kalk sevinçten ağla.
  • aaah kuzuuum, kendimi gördüm adeta.sen 2018'in başlarındaki bensin.sakın kpss için işinden olma.inan bana ikisini bir arada yapabileceğin bi azim gelecek zamanla.ara ara yine bugün olduğu gibi çöküşler yaşayacaksın ama azmin sonu zafer olacak inşallah.
    çok güzel bi planlama defteri yap ve uyku saatini düşür.işe buradan başla.
    iş arkadaşlarının canı cehenneme(bunu böyle diyorum ama ben sırf bu sebeple iki işten istifa ettim) sen sakın istifa etme.#diren
  • 2 gün sonra o işin de olmayacak. şaka değil şükret de demiyorum, aç kalmak istemiyorsan devam et. başka iş bulabilmen bu saatten sonra imkansız uzunca bir süre çünkü
  • o kadar zor ve yıpratıcı bir durum ki, çok iyi anlıyorum.

    umarım en kısa sürede bu döngüyü kırıp mutlu olacağın işi yaparsın. hem daha çok gençsin.

    hayal etmekten vazgeçme
hesabın var mı? giriş yap