• saat 10.00 sularında kapalı çarşı beyazıt kapısı önünde yaşanan olaydır, detaylı bilgi sahibi olmamakla beraber polisimizin ayağından yaralandığını öğrendim. herhangi bir haber sitesi olayı haber yaptığında kaynak ekleyeceğim.

    kaynak

    kaynak

    edit: kaynak eklendi. başlık tarihini yanlış atmışım moderasyon el atarsa harika olur.
  • polisin yaralandığı çatışma
    link
    detay editi: @oo isimli yazarın konuyla ilgili bilgilendirmesi: olay şu 1.5 yıl önce iki esnaf arasında kavga çıkıyor biri diğerini vuruyor, vuran dükkan 1.5 yıldır açmadığı dükkanı tekrar açınca iş patlıyor.
    diğer bilgi #137806451
    çatışma anı
    yakalananlar
    edit:link düzeltildi

    edit: tarih yanlış yazılmış 23 olarak düzeltin lütfen
  • suleyman soylu’nun ilgisini cekmeyecek catismadir.

    goreviyle alakasi olmayan konulara laf yetistirmeye devam edecektir kendisi.

    edit: sahibini elestrirince tasmali elemani havlamis hemen. adami boyle hoplatirlar.
  • arkasında suriyeliler çıkarsa hiç şaşırmayacağım. geleceğimiz nokta eninde sonunda o çünkü
  • o.ç rahatsiz olduğuna göre kesin suriyelilerin kariştiği çatişma.
  • lan daha başlıkta sadece bir tane link ve süleyman soyluya eleştiri varken hemen delinin teki gelip daha 4. entryden chp trollerinin çıkarı falan diye saçmalaya başlamış. anladık sende maaşını haketmeye çalışıyorsun ama az sabret, chpli olduğu kesin birileri gelsin, işin ucu padişahına bağlansın sonra dalarsın konuya chp troll falan diye.

    hayır, ülkede her yer mafya doldu, tabii insanlar sokak ortasında çatışmalar iyice artınca bütün bu mafyalarla istisnasız fotoğrafları olan içişleri bakanını eleştirecek, kimi eleştirelim, kılıçdaroğlunu mu?
  • link verme işine yeni bir soluk getiren başlık. *
  • --- +16 ---

    https://mobile.twitter.com/…tus/1528688618889482241
    --- +16 ---

    bir polisin sırtından vurulduğu ardından sivil bir vatandaşın diğer polisin beylik tabancasını alıp rastgele ateş açtığı vahim görüntülerdir. türk polis teşkilatı'nın durumu ortada. belindeki zimmetli silaha bile sahip çıkamayan personeli daha sıkı bir eğitimden geçirmek gerekiyor.

    --- spoiler ---

    olay saat 11.00 sıralarında fatih beyazıt'ta meydana geldi. aralarında husumet bulunan iki esnaf arasında silahlı çatışma çıktı. ihbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri olaya müdahale etti. olayda 1'i polis memuru 5 kişi yaralandı. ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis ekiplerinin bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.
    --- spoiler ---

    https://m.haberturk.com/…-1-polis-yaralandi-3447211

    edit: okumak isteyenler için olayın haber linki eklendi.
hesabın var mı? giriş yap