• bugün açıklanan 21-24. hafta maç programına göre turkcell süper lig'in 22. haftasında saat 19.00'da bjk inönü stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma.

    beşiktaş'ın kurul sonrasındaki gelişmelerine göre sonucu da şekillenecektir, şimdilik bişey söylemek doğru olmaz.
  • sezon boyunca yalnızca konya şekerspor'a 3+ gol atabilmiş bir takımın nasıl farklı kazanacağını merak ettiğim maç.
  • galatasaray açısından derbinin iki a.madrid maçının arasına gelmesi ve jo'nun sakatlığı haberi ile beşiktaşlılar haklı olarak ümitlidir bu maçtan. yine de belli olmaz.
  • şu ana kadar ligin en çok gol atan* ve en az gol yiyen 2 takımının karşılaşacağı maç. 1-2 biter.
  • bu maç için bahçeli hesabı* yaparak bir sonuca varmak gerekirse;
    o gün ayın kaçı: 21
    o ay yılın kaçıncı ayı: 2
    hangi yıl: 2010
    yıldan birler ve yüzler basamağındakini sayıyı çıkarın. ne kaldı geriye 21. şimdi bu sayıya o ayın sayısını ekleyin (21+21=42). şimdi bu sonucu o aya bölün 42/2=21. şimdi çıkan bu sayının arasına bir çizgi atın 2-1. evet işte gördünüz. maç böyle bitecek.
    ben demiyorum bilim öyle diyor.
  • farklı skor olmaz. kasım 1955'deki istanbul ligi maçını 5-4 kazandığından beri beşiktaş galatasaray'a 5 gol atmamış benim okuduğum kadarı ile, bu sebeple :
    (bkz: yavaş gel de saçın başın dağılmasın)
  • maç öncesi aptal aptal 3 atarız 5 atarız diyenleri tekrar hortlatan maç... her maç sonucu gibi iki taraftan birine yazdığı entryleri sildirtecek. skor tahminine o kadar güvenen varsa iddia falan oynasın herşeyini satıp... eytere bea
  • eğer maça kadar bir sakatlık veya mucizevi iyileşme yaşanmazsa; maçta bir tarafın kadrosunda yer alabilecek asıl pozisyonu forvet ve santrafor olan 5* oyuncu olacakken (bobo, nobre, batuhan, holosko, nihat), diğer takımda bu sayı 0* olacaktır.
  • perada toplanıp, tarlabaşı bulvarına inip, nevizade geceleri eşliğinde istiklale çıktıktan sonra, gümüşssuyundan aşşağı kol kola, omuz omuza yürüyerek, sarı kırmızı sevdamızı yalnız bırakmayacağımız maç. maç sonrası zafer şarkılarıyla geçişimizi beklesin diye bu yeditepeli şehir, umutla geliyoruz sarı kırmızı sevdamızın yanına. derbidir bu favorisi olmaz. üzerine kesin konuşulmaz. formanın hakkını versin futbolcularımız yeter bize. maç sonrası konuşmak en güzelidir skoru-tekniği-taktiği. istatistiksel rakkamların ayrıntıları duvar örmezki taraftarın sevdasına.
hesabın var mı? giriş yap