• yıllardır "turizm cenneti türkiye, bacasız sanayi, plajlarımız kimsede yok, helga şubat'ta üstsüz yüzdü" eksenli 56 milyon turizm haberi okumuşuzdur. lakin hiçbirinde ingiliz istilası, alman çıkarması, italyan muhasarası lafını duymamıştım. istila lafı araplara nasipmiş demek.

    ırkçılık diyeceğim diğer kavimlere hoşgörü dizboyu. yabancı düşmanlığı diyeceğim, batılı turiste yaltaklanan gençler sayesinde londra evlendirme dairesi nikahlar için üç tane imam istihdam edecek noktaya geldi. köyüne hollandalı gelin getirmeyen komileri köyün girişinde dövüyorlar, litvanyalıyı koluna takmamış bodrum gençlerine kaymakamlık kürek cezası veriyor.

    ama arap turist gelince bunun adı istila oluyor.

    uzatmadan kısa keseyim. arap düşmanlığı maalesef bu ülkeye kemalizmin ve cumhuriyetin hediyesidir, kimse kusura bakmasın. türk modernleşmesi, geri kalmışlığın faturasını islam'a ve nasıl bir bağ kurdularsa islam'ın faturasını da araplara kesmiştir. bizi arkadan vurdular edebiyatı da bunun milliyetçi cilası olmuştur. 80 yıllık lanetli bir dil bu ülkenin üzerinde dolaşıyor. sonra da işte (kötü niyetli olduğuna da inanmıyorum) araplar söz konusu olduğunda, bunu adı turizm değil; şişko, çirkin, ter kokan, çarşaflı lanetli bir kavmin istilası oluyor.
  • en güzel istiladır. 2 liraya sandviç yersen bile parayı eli titreyerek veren bitli ingiliz turist yerine bir yaptığı alışverişte nakit onbinlerce dolar para bıracak arap turist gelsin. zaten geldiği gibi gidiyor...
  • elimde resmi veriler olmamakla birlikte bursa'da bütün avm lerde, yollarda, parklarda ve bahcelerde önceki yıllara nazaran müthiş bir arap turist enflasyonu yaşanmaktadır, sağdan soldan aldığım duyumlar istanbul'un da aynı durumda olduğuna dair. arapların rte'ye duyduğu hayranlıktan mıdır nedir bilemedim vallahi beraberinde götürseler bari ülkelerine.

    edit: zamanın ötesine gitmesinin sebebi son cümlemse eyvallah büyük hayranısınızdır rte'nin eyvallah, yok değilse içimden sövüyorum hepinize. ayrıca belirteyim hiç bir ırk bir diğerinden üstün veya aşşağı değildir.

    2.edit: istila kelimesine takılan hassas bünyeler için kelimenin tdk karşılığına saplanıp kalmayın.
  • doğu karadeniz'i, bilhassa uzungöl'ü pek sevmişler. istila diyemeyiz. iranlı da diyemeyiz. dubai, katar, kuveyt, suudi arabistan gibi neticesinden petrol akıtan ülkelerden gelmekteler. yoksa hangi insan evladı gmc yukon denen aygıta biner.

    türkler'den çekiniyorlar. ilk selamı genelde onlar vermiyor. siz verirseniz konuşuyorlar. "türkler bizden hoşlanmıyor" havası hakim.

    hiçbir zaman da; üç arap hanımın yanına gelen beyefendiyi görünce "mol sohübü dö göldü, öh höh höh" diyen ibneden daha rahatsızlık verici olmayacaklar.

    (bkz: gezelim görelim)
  • arap turistlerin avrupalı turistlerin iki katı daha fazla para harcadığının farkında olan italyanlar, gözde turistik sahillerinden adriyatik denizi kenarındaki riccione'de müslüman arap turist kadınların bikiniyle denize girebileceği sahiller düzenleyerek adeta ülkelerine gelmeleri ve para harcamaları için ellerinden gelen her türlü kolaylığı sağlayarak ve dahi kendi kültür ve yaşantıları ile uzaktan yakından alakası olmayan "erkek gözünün girmeyeceği sahiller" düzenleyerek ülkelerini suudi arabistan ve arap emirliklerinden kral, prens ve şeyh ailelerinin akınına uğratma çabasındayken, bizde türk dizilerinin popülerliği vb. birtakım nedenlerden ötürü kendiliğinden gerçekleşen bu olayın arap turist istilası olarak adlandırılması durumudur.
  • turizimcilerimize, ülkemize bol bol döviz bırakacağını ümit ettiğim istiladır. zira fransa'da bol harcama yaptıkları için el üstünde tutulmaktadırlar...
  • istiklal'de arap emo görmeme vesile olmuş, dünya görüşümü açmıştır.
  • tehlikeli boyutlara ulaşan istila. an itibarıyla evimin kapısına koçbaşıyla dayandılar. şanlı direnişimiz sürecek.
  • adana'da 4 senedir kalıyorum ama bu yaza kadar suudi arabistan'dan falan gelenleri görmemiştim, şu an da ise realde falan hep arap plakalı suvler dolanıyor etrafta
hesabın var mı? giriş yap