• adnan polat eğer "önümüzdeki yıl kullanacağımız alternatif rengi taraftarlarımız internet sitemizden oylayacak" demişse eğer, birileri ona incisözlükten bahsetmeli. zira seneye kahverengi-pembe baklava desenli bi formayla çıkabilirler.

    edit: alavgan uyardı galatasaray.org'a tckimlik no ile üye olunuyormuş, bu yüzden sahte oylamalar zor olurmuş.

    edit2: kedibabası da haklı olarak diyor ki, ne var bunda giderler annelerinin babalarının kimlik nosuyla girerler sonucu etkilerler bir şekilde. ben de aynı fikirdeyim, eğer incisozluk olaya bir el atarsa kesin sonucu etkiler. her türlü cevoooo her türlüü
  • takımının forması o sezon sahada oynayan futbolcular için değil, takımın için sırtına geçirdiğin onur kaynağındır.

    "futbolcu yoksa forma almam arkadaş" anlayışını anlamak mümkün değildir.
  • aslanlı formadaki aslanın bizlere cok guzel seyler ogretmesine vesile oldugu icin saygı duydugum formalar.

    evet tanım sey oldu biraz, neyse..

    aslanı begenmemisler de, oyle aslan mı olurmus, daha guzel cizilebilirmis..

    hayır benim ne bekleniyordu orada? aslanlı forma diye aylardır soylenti dolasınca formanın onunde 1080p hd aslan videosu mu beklediniz? uc boyutlu kukreyen ve hareketli bir aslan mı beklediniz de bu elestiri geliyor.

    elinde krem renginin ustune kahverengi renkle, yani tek renkle cizilecek bir figur var. forma tuval olmadıgına gore basit ve duz bir sekil olacak.. e olmus da iste.. sanırsın uc boyutlu aslan sozu verildi de sonradan boyle bir tasarımla gelindi, oyle bir elestiri oyle bir yuklenme..

    pembeye hic deginmiyorum, bu nasıl olurmus bu da bu guzel miymis de.. arkadasım sen pembe-somon renkleri sevmiyorsun diye illa ki cok kotu forma mı olacak bu..

    "begenmedim" diyene saygım vardır ama cıkıp da "bunlar cok kotu, bunu bir insan nasıl begenir, soyleyin bana bunu bir kisi bile begenir mi" diye taihsiz acıklamaları hic anlamam..

    pembeyi ve kremi de fazlasıyla begendim, ikisini de alıyorum hic dusunmeden.. sen benim gibi begendiysen al birini veya ikisini, begenmediysen git parcalıyı al olsun bitsin.. sırf begenmedin diye bunları begenenin aklını zihnini beynini sikeyim minvalinde acıklamalar yapma oturdugun yerden..
  • 2008-2009 sezonunda turuncu, 2009-2010 sezonunda mor renklerde çıkarttığı formaların ardından umarım bu sezonda adidas pembe forma ile bizi karşılamaz. tek temennim bu.

    ayrıca;

    (bkz: başlık parsellemek)
  • artik günümüz üst düzey futbol takimlarinin 3. forma dedigi bir olgu var. bu 3. formalar genelde takimin bilinen renk ve forma desenlerinden farkli bir tasarima sahip oluyor. bana göre tamamen pazarlama stratejisidir. bir cok takim gectim amblem renkleri, tarihte belki hicbir takimin giymedigi renklerden her sene formalar yaparlar.

    örnegin chelsea' nin sari formasi, barcelona' nin fosforlu pembe formasi, werder bremen' in kahverengi formasi gibi.

    bunu türkiye' de basarili bir sekilde yapabilen ve daha da önemlisi sürdürebilen galatasaray olmustur. mor ve turuncu formalar hem lisansli hem de korsan inanilmaz rakamlarda satildi. bundan önce

    ve simdi bu formalar koleksiyonuna iki harika parca daha eklendi. arslanli forma hep istedigim bir formaydi. rengi de gayet güzel secilmis. beyaz olsa belki bu kadar ön plana cikmazdi görsel.

    mercan ise harika. baska kelime ile uzatmaya gerek yok. harika.
  • şahane.arslan forma çok başarılı.parçalı zaten efsane.
    edit: kıskanan kötülesin.olur öyle
  • tanıtım filmleri enteresan olmuş özellikle, değişik bi tad, hoşuma gitti bir beşiktaşlı olarak.
  • aldığımız duyumlara göre renklerinin belirlendiği formalardır:

    http://galatasarayformalari.blogspot.com/…imiz.html

    1- parçalı

    2- krem rengi (aslan deseni yer alacak)

    3- somon (fc barcelona tarzı)

    4- çubuklu

    gelelim ne olur, nasıl oluruna... tersten başlayalım.

    parçalı formanın yanında aynı renklerden oluşan çubuklu forma her ne kadar gereksiz gibi dursa da, siyah şort kombinasyonuyla iyi bir "koyu renk" forma alternatifi olabilir. ayrıca tabii çubuklu formanın sarı ve kırmızı yerine başka renklerden oluşması da söz konusu olabilir ancak ona ihtimal vermiyorum. ya da çubuklu detaylar içeren başka bir baskın renkte forma da olabilir (tıpkı 2004-2005 sezonunda formalarımızı umbro üretirken az da olsa giyilen gri üzeri ince sarı-kırmızı formamız gibi); ki öyle olursa güzel olur gibi ve diğer üç formanın da açık renklerden oluştuğunu düşünürsek, koyu renk bir forma alternatifi gerekecektir.

    somon forma da aslında bence 3. forma için açık bir renk olmasından dolayı gereksiz gibi duruyor. çünkü halihazırda krem rengi ile açık renk bir "away" formamız olacaksa, somonun bu dört forma arasında yer alma amacı "ilginç" olmaktan öteye gidemeyecektir. tarz ve ton olarak barcelona'nın bu sezonki 2. formasını düşünürsek eğer, koyu renk bir şort ile kullanılması halinde düzgün duracağını düşünebiliriz. ancak keşke 1998-2001 yılları arasında giyilen fümenin baskın renk olduğu formalar gibi bir 3. formamız olsaydı diye de düşünmeden edemiyor insan.

    krem rengi aslan desenli formamıza gelirsek; galatasaray'ın 2. forma olarak her zaman beyaz renk kullanması gerektiği düşüncesine sahip olsam da, açık renk bir krem forma üzerinde kırmızı veya bordo renkte aslan figürü hoş duracaktır diye düşünüyorum. altında krem renk veya kırmızı/bordo renk şort giyilebilir.

    parçalı formamız olmazsa olmaz. altında beyaz şort ve kırmızı çorap ile her daim ilk sırada yer almalı. bu sezon umarım ki yuvarlak yaka veya v yaka tasarımı yerine, "yakalı" bir tasarım ile sunulur, hoş olur. ama tam parçalı olmalı. ön ve arka kısımlar, kollar da ters renklendirilmiş olmalı ki, tam olsun.

    edit: üzdü. (bkz: #19912687)
  • kombine bilet almadan kesinlikle almayacağım. isterlerse al desinler kendin tasarla freestyle çalış, yok almam. eski açık kombine bileti 1 haftada bittiyse yeni açık kombinesi çıkarırsın, nakit akışı sağlarsın. çakallık yapmaya gerek yok. değerli yönetim kurulunun düşündüğü gibi o derbi maçları oynanmayacak ve kombine biletler tekrar piyasaya çıkacak. yine alacağız sesimizi çıkarmadan.
  • pembe forma tek kelimeyle harika. somon fln olucak demişlerdi iyi ki de böylesine bildiğin pembe olmuş. altına bi açık renk jean, üstüne de bunu çektin mi offf diyorum. siz hala çocuk gibi pembe kız rengi demeye devam edin.
hesabın var mı? giriş yap