• 2008-2009 sezonunda turuncu, 2009-2010 sezonunda mor renklerde çıkarttığı formaların ardından umarım bu sezonda adidas pembe forma ile bizi karşılamaz. tek temennim bu.

    ayrıca;

    (bkz: başlık parsellemek)
  • adnan polat mor formadan bahsederken 2010-2011 sezonunu kastederek "önümüzdeki yıl kullanacağımız alternatif rengi taraftarlarımız internet sitemizden oylayacak" demişti. düşünce olarak gayet güzel. sezon başından beri tartışılsada mor galatasarayla özdeşleşti. hem forma olarak hem de özellikle rijkaard'ın katkısıyla kravat, atkı, kazak vb. ürünlerle.

    turuncu ve mor tekrara kaçabilir. lacivert tercih edilmez. mavi tutmadı zaten. siyah ve gri birkaç yıldır tercih edilmiyor ama önümüzdeki yıl alternatifler arasında olabilirler. benim tahminim ve dileğim kahverengi olması yönünde.

    ayrıca bu sezonki kırmızı forma şıklığında bir sarı forma görürsek de hiç fena olmaz.
  • adnan polat eğer "önümüzdeki yıl kullanacağımız alternatif rengi taraftarlarımız internet sitemizden oylayacak" demişse eğer, birileri ona incisözlükten bahsetmeli. zira seneye kahverengi-pembe baklava desenli bi formayla çıkabilirler.

    edit: alavgan uyardı galatasaray.org'a tckimlik no ile üye olunuyormuş, bu yüzden sahte oylamalar zor olurmuş.

    edit2: kedibabası da haklı olarak diyor ki, ne var bunda giderler annelerinin babalarının kimlik nosuyla girerler sonucu etkilerler bir şekilde. ben de aynı fikirdeyim, eğer incisozluk olaya bir el atarsa kesin sonucu etkiler. her türlü cevoooo her türlüü
  • aldığımız duyumlara göre renklerinin belirlendiği formalardır:

    http://galatasarayformalari.blogspot.com/…imiz.html

    1- parçalı

    2- krem rengi (aslan deseni yer alacak)

    3- somon (fc barcelona tarzı)

    4- çubuklu

    gelelim ne olur, nasıl oluruna... tersten başlayalım.

    parçalı formanın yanında aynı renklerden oluşan çubuklu forma her ne kadar gereksiz gibi dursa da, siyah şort kombinasyonuyla iyi bir "koyu renk" forma alternatifi olabilir. ayrıca tabii çubuklu formanın sarı ve kırmızı yerine başka renklerden oluşması da söz konusu olabilir ancak ona ihtimal vermiyorum. ya da çubuklu detaylar içeren başka bir baskın renkte forma da olabilir (tıpkı 2004-2005 sezonunda formalarımızı umbro üretirken az da olsa giyilen gri üzeri ince sarı-kırmızı formamız gibi); ki öyle olursa güzel olur gibi ve diğer üç formanın da açık renklerden oluştuğunu düşünürsek, koyu renk bir forma alternatifi gerekecektir.

    somon forma da aslında bence 3. forma için açık bir renk olmasından dolayı gereksiz gibi duruyor. çünkü halihazırda krem rengi ile açık renk bir "away" formamız olacaksa, somonun bu dört forma arasında yer alma amacı "ilginç" olmaktan öteye gidemeyecektir. tarz ve ton olarak barcelona'nın bu sezonki 2. formasını düşünürsek eğer, koyu renk bir şort ile kullanılması halinde düzgün duracağını düşünebiliriz. ancak keşke 1998-2001 yılları arasında giyilen fümenin baskın renk olduğu formalar gibi bir 3. formamız olsaydı diye de düşünmeden edemiyor insan.

    krem rengi aslan desenli formamıza gelirsek; galatasaray'ın 2. forma olarak her zaman beyaz renk kullanması gerektiği düşüncesine sahip olsam da, açık renk bir krem forma üzerinde kırmızı veya bordo renkte aslan figürü hoş duracaktır diye düşünüyorum. altında krem renk veya kırmızı/bordo renk şort giyilebilir.

    parçalı formamız olmazsa olmaz. altında beyaz şort ve kırmızı çorap ile her daim ilk sırada yer almalı. bu sezon umarım ki yuvarlak yaka veya v yaka tasarımı yerine, "yakalı" bir tasarım ile sunulur, hoş olur. ama tam parçalı olmalı. ön ve arka kısımlar, kollar da ters renklendirilmiş olmalı ki, tam olsun.

    edit: üzdü. (bkz: #19912687)
  • sarı ve kırmızıdan başka renge ihtiyaç duymaması gereken formalardır.
  • mor olmadı pembeyi deneyelim denmiş, güle güle giyilsin :)
  • kombine bilet almadan kesinlikle almayacağım. isterlerse al desinler kendin tasarla freestyle çalış, yok almam. eski açık kombine bileti 1 haftada bittiyse yeni açık kombinesi çıkarırsın, nakit akışı sağlarsın. çakallık yapmaya gerek yok. değerli yönetim kurulunun düşündüğü gibi o derbi maçları oynanmayacak ve kombine biletler tekrar piyasaya çıkacak. yine alacağız sesimizi çıkarmadan.
  • üstü düz sarı, şortu siyah, çorapları da siyah zemin üzerine sarı bişeyli bir kombinasyon olursa gidip bi düzine alacağım formalardır.
  • giderek feminen bir hal alıyor, durduramıyoruz efendim!
  • henüz açıklanmamıştır.
hesabın var mı? giriş yap