• öncelikle ; (bkz: #14725060)

    tsi 20:30'da besiktaş inönü stadyumunda başlayacak olan ziraat türkiye kupası ikinci maçıdır.salı gününe denk gelmekle beraber besiktaş'ın 2010 yılında oynayacağı ilk maç özelliğini de taşımaktadır.*

    şampiyon olacağız beşiktaşım bu sene
    koyacağız cimbomboma fenere
    gel bu sene son verelim dertlere dertlere

    nazar değmesin diye şimdiki yazacaklarımı yazmamayı düşündüm ama engel olamadım kendime.geçen sene lig tv aleyhine ve trt lehine yapılan tezahüratlar ses getirmiş olacakki şimdilik ziraat türkiye kupasını alarak trt büyük bir işe imza attı. trt lehine tezahüratlar kaldığı yerden devam edecektir. ayrıca lige verilecek ara dolasıyla son resmi maçını yirmi gün önce yapan beşiktaş'ın ve hemen hemen bir o kadar resmi maç yapmayan kasımpaşa'nın nasıl bir performans sergileyecekleri merak konusu. ama beşiktaş maçı 3-1 alacak gibime geliyor.yaklaşan kongre öncesi daha enteresan bir havaya bürünebilir karşılaşma.
  • skordan cok necip uysal'in oynayip oynamayacagini merak ettigim karsilasma.mustafa denizli boyle genc oyunculari bir kac mac oynattiktan sonra oynatmamayi tercih eden bir teknik direktor.

    seyir zevki yuksek olsun.
  • denizli'nin şaşırtmayarak ne necip'e ne rıdvan'a ne de ismail'e ilk onbirde yer verdiği karşılaşma.
  • muhtemelen trt'nin bayık spikerlerinden biri anlatacaktır maçı. mümkünse takım elbiselerinizi giyip de izleyin maçı ya da en iyisi sesini kısın.
  • boş tribünler önünde oynanacak olan maçtır. 11 ler şu şekilde;

    beşiktaş
    ramazan
    ekrem
    ibrahim kaş
    ibrahim toraman
    ibrahim üzülmez
    ernst
    uğur
    tello
    yusuf
    nihat
    bobo

    kasimpaşa

    tolga
    ergün
    barış
    merthan
    murat erdoğan
    emre
    yekta
    keller
    moritz
    gökhan
    cenk

    mustafa denizli; derin duygular besliyorum sana karşı. eğer bir gün kanser olursam yemin ediyorum seni dava edicem.
  • ferrarisiz defansin yol gecen hani oldugu besiktasimin maci.

    guzel gol atti lan kasimpasa. helal.
  • hala neden uğur ibrahim kaş gibi oyuncuların oynayıp da necip, rıdvan, ismail kaş gibi oyuncuların kenarda unutulduğunu anlayamadığımdır. tabii ki böyle bir kadro bekliyordum sonuçta mustafa denizli bu, gençleri harcamakta üstüne adam yok ama madem oynatmican neden hazırlık maçlarında bu çocukları bize gösterip heveslendirdin?

    ulan bir defans kurgusu 3 tane ibrahime emanet edilir mi? edersen böle daha 7. dakikada salak bir gol yersin. hayırlı olsun, yine kanserojen bir 80 dakika var...

    edit: kaş değil köybaşı. çok dikkatlisiniz aferim türkçe 1 den aa verdim.
  • cenk attı 2 - 0
  • anlaşılan o ki kaleci ramazan da bu sene için ''yokum'' diyor.
hesabın var mı? giriş yap