• sanatın müzik, dinen haram. 1400 yıldır böyle. sen naptın, sırtını seküler laik kitlelere yasladın, dinen yasak olan sanatını gönlünce icra ettin, ününe ün şanına şan kattın, hatta cumhuriyet kazanımlarının gölgesinde aklın erdiğince siyaset yaptın. bu kazanımların steril koruyuculuğu altında istediğin gibi borunu öttürdün. kimse seni tehdit etmedi, mahkemeye vermedi.
    sen naptın peki aptal oğlu aptal sezen, gittin sana bu şartları sağlayan sekülerizme savaş açmış, varoluşundaki tüm değerlere düşman akp takımına yanladın. yok iki cihan dedin yok lekeli dedin. kimdi bunlar? senin konser üstüne konser verdiğin rumelihisarı sahnesinin ortasına mescid dikelten tiplerdi.
    yahu hiç mi utanmadın hiç mi sıkılmadın bu heriflere payandalık etmeye?
    al şimdi sana kapak oldu. harcamak için şeytanla işbirliği yaptığın rejim zamanında bir kez olsun dilini koparmaya kalkan olmamıştı, tepemize çıkardığın kişiler bugün en tepe makamdan tehdit ediyor seni.
    ve bokum diyemiyorsun. gık diyemiyorsun. sıfır ses. sıfır tepki. cesaret tartısında aynen bir sümüklüböcek kadarsın. kim koruyacak seni şimdi. referandumda canına ot tıkattırdığın mahkemeler mi, tarikatçılarla doldurulan polis kadroları mı asker mi. lekeli ilan ettiğin bizler mi.
    zavallıcık. üç kuruşluk aklınla geldiğin nokta bu işte. yaa sezencik. işte durumlar böyle.
  • ne oldu sezen? raks eyliyirdin.
  • sahte belgelerle insanlar hapse atılırken, sırf atatürkçü olduğu, ülkesini korumaya çalıştığı için tehdit edilip, işinden kovulurken, cemaat tüm kurumları tek tek ele geçirirken bırak tepki göstermeyi bunu yapanlara aleni destek veren sözde sanatçıya yapılan zelzeniş.

    tabii biz kendisi gibi acımasız ve gaddar değiliz, onun yaptığı gibi tarikat ve cemaatlerin bir şarkı sözü nedeniyle kendisini linç etmesine destek vermeyeceğiz. kendisini sevdiğimizden değil, çocuklarımızın daha medeni bir ülkede yaşayabilmesi için.
  • güzel şarkılar yaptı,
    insanların gönlüne girdi
    sonra
    yandaş oldu ve gerisini biliyoruz.
    süreç döndü dolaştı ve şimdi dilinin koparılması istemiyle bu süreçte yanlarında yer aldığı saray şürekası tarafından yargısız infaz edildi.
    kim destek çıkıyor sezen'e ?
    yine bir ara kötülediği bizler.
    yaman bir çelişki aslında
    bize hülya avşar'ı da savunmak düşer mi gelecek günlerde?
    umarım düşmez ve bu kabus bir an önce son bulur artık.
  • müziğin haram olduğu nerede yazıyor? kaynak nedir? bütün haramlar kuranda açık açık yazar. kuranda haram olduğu açık bir şekilde yazmayan herşey helaldir. müziğin haram olduğunu belirten bir ayet yoktur. böyle iddialı cümleler kurmadan önce biraz araştırın.
hesabın var mı? giriş yap