• payitaht abd. dizisinde oynayan hakan boyav'ın sözüdür.

    akp cephesinden bile ödül alamayan boyav isyan etmiş: "iki şey yapıyorlar, ya solculara ödül veriyorlar ya popülerlere ödül veriyorlar!''

    ensar, türgev filan da mı ödül vermedi bu adama?

    link
  • sağcı mızmızlanmasıdır.

    şunu hatırlattı: ahmet yenilmez: sanatın içinde ergenekon yapılanması var.

    bunlar her dönem ağlar, zırlar. mazlum ayağına yatmayı çok severler. ülkeyi yöneten kendileri, her tarafı kuşatan kendileri, milleti işsiz-aşsız bırakan kendileri, ama yine mazlumlar... yazık ya... hasan kaçan abine git, o sana vakıf makıf bir şeyler ayarlar, trt'de başka dizilerde de oynarsın.
  • hakan boyav diye bir adam söylemiş.

    türkiye'nin son 30 senesinin en büyük kolpası ve bir neslin zehiri olan kurtlar vadisi hezeyanının bileşenlerinden bu sözde oyuncu, tvnet diye medya süsü verilmiş bir yandaş yayın unsurundaki mülakatında böyle buyurmuş.

    https://tr.sputniknews.com/…icin-solcu-olacaksiniz/

    barda filminde oynamış bu arkadaş ve ödül alamamış. çok koymuş. anlattıklarından şu izlenim oluştu bende. bu adamda barda filmi büyük kırılma olmuş. barda filmindeki o rolüyle ödül alsaymış, solcunun önde gideni bayrak sallayanı olacakmış bu gergin arkadaş.

    bak hakan kardeşim sana şöyle söyleyeyim.

    türkiye'de vicdanlı olmak için, akl-ı selim olmak için, göte göt diyebilmek için, liyakat olgusunu savunabilmek için, yetim hakkının, işçinin emekçinin davasının peşine düşebilmek için solcu olacaksınız!

    sen bence sağcılığı bilmiyorsun hakan kardeşim. senin sektörde sağcı olup deveyi hamuduyla götüren çok.
  • vatandaşın vergisini yiyen, halkın parasıyla ülkenin yarısını hain terörist olarak alt metinlerinde işleyen yapımlarda rol alan adamın serzenişidir.

    sen önce kurumları ve medyayı bir serbest bırak hele. ondan sonra herkes başarısına göre ödüllendirilsin.
  • söylediği lafın gerçekliğini bilemem de hakan boyav'a "sözde oyuncu", "aptal" demek için şener şen falan olmanız lazım ki o da asla bir meslektaşını tahkir etmez.
  • solculara kıyasla sağcılardan doğru dürüst sanatçı çıkamadığı içindir belki de.
    siyasal islamcıların ve dincilerin ayrım gözetmeksizin bütün sanatlara düşman olması da sebep olabilir...
  • yazık lan adama. oysa belediyeler payitaht oyuncularını çağırıp abdülhamit hakkında konferans verdiriyordu buradan da ekmek yiyememiş demek ki yalama paşayı oynayan kişi.
    üzücü olay
  • yazılanlara baktıkça bu ülkeden harbi bir bok olmayacağı belli oluyor.

    adam çıkmış böyle böyle bir durum var ülkede solcu değilsen o mecradan belli insanlara yakın değilsen ödül alamıyorsun aday dahi olamıyorsun diyor millet “ yok kardeşim bak şu adam sağcıydı ödül aldı bak bu adam solcuydu alamadı” gibi açıklamalar yapıp adamı çürüteceğine yok “tipe bak” yok “bu kim amk” diyor. ama hükümet ya da sağ kesim kendi adamlarına torpil yapınca kendi adamlarını kayırıp belli ödüller verince yauv şöyle böyle diye isyan ediyor. e kardeşim adamların yaptığı yanlışı eline fırsat geçince yapıyorsan senin ondan ne farkın kalıyor.
  • şu adam sağcıydı ve o sene siyad'da 3 tane ödül aldı:

    (bkz: semih kaplanoğlu)

    düzeltme ve kaynak: ne üçü tam sekiz tane ödül almış. allah'ın arsızları buna da bir sanat tarihi feslisi çıkarın buna da yeniden tarih yazın.

    kaynak

    "semih kaplanoğlu sağcı olduğu halde erdoğan'ı övemedi. övseydi ona da ödül vermezlerdi" önermesine bakalım. kaynak

    --- spoiler ---

    ayrıca şahsi olarak da türkiye’yi yönetişini takdir ettiğim ve beğendiğim birisi. (....) 56 yaşındayım, türkiye’de bir-çok hükümetin gelip gittiğini gör-düm. kendimi hatırladığımda 12 mart olmuştu, o zaman 8-9 yaşın-daydım. o günden beri türki-ye’deki siyaseti, yönetilme tarzını takip ediyorum. erdoğan’ın ülkeye çok büyük hizmetleri olduğu fik-rindeyim. sadece ekonomik, refah anlamında değil, bu ülkenin mayasını oluşturan ruhun tecelli etmesinde ve belli bir anlamda halkın kendini ifade etmesinde de çok önemli bir aktör olduğunu düşünüyorum. türkiye’deki sivil-leşme, demokratikleşme mese-lelerinde geçmişe göre çok daha büyük adımlar atmasını, kürt meselesindeki yaklaşımını değerli buluyorum. hataları tabii ki var ama istikrarlı bir şekilde, türkiye’nin her anlamda önünü açmakta olduğunu ve bir yandan da sadece türkiye’deki değil, coğrafyamızdaki ve bütün dünyadaki insanların dertlerini dinlediğini görüyorum. ziyaret ettiğim birçok yerde de bunu gözlemledim. bütün bunlardan dolayı onu beğeniyorum. (...)15 temmuz’da, bu ülkede bir darbe teşebbüsü oldu. erdoğan, kürt sorununu çözmek için risk almış bir hükü-metin başkanlığını yaptı, görüşmeleri sürdürdü ve bütün bu attığı adımlardan sonra uzattığı el hep geri çevrildi. bir darbe teşebbüsü sonucunda bu ülkede tabii ki belli kısıtlamaların olması gerekiyor. çünkü bir yandan ciddi terör olayları var, 250 kişi ölmüş. dik durulmalı, ciddi bir iç savaş ortamında yaşıyoruz. bütün bunlar tabii ki demokratik hakların zedelen-mesini gerektirir gibi bir mantık kur-muyorum ama bunu olağan buluyorum.
    --- spoiler ---

    allah'tan övmemiş yani.

    bu arada zorla yazdırıyorsunuz, hakan boyav şahsen tanıdığım biri ve hakan abi'nin orada kastettiği şey bambaşka bir şey. olay nasıl buralara geldi anlamadım. evet ödül konusunda söyledikleri doğru ama perspektifi çok yanlış. o sene çok iyi hatırlıyorum, ödül bence de onun hakkıydı yanlız bunun solcu olmakla bilmem ne olmakla hiçbir ilgisi yok. ayrıca kurtlar vadisi ilk iki sezonunda açıktan büyük ortadoğu projesi yani akape karşıtı bir diziydi. açıktan diyorum bak, şimdi olsa çekilemeyecek kadar.

    çok yanlış bir yerden girdiniz buradan size mağduriyet çıkmaz. ayrıca size tavsiyem oyunculara "sizci bizci" diye bakmayın. yarın iktidar değişir bir bakarsınız padişah bildiğiniz adam şampanya patlatıyor. bu işler böyle.

    neyse az kaldı devri değiştiğinde kendi gözünüzle görürsünüz zaten.
hesabın var mı? giriş yap