• elektrik ucuz bir şey mi?
  • halamın mutfağında var. çalıştığı zaman bulunduğu ortamı fena ısıtıyor. en azından mutfakta petek açılmaz. yani elektrik tasarrufu yapılabilir.
  • ıki sebepledir. birincisi yer. camasir makinesi zaten cok yer kaplarken bir de kurutma 90m2 evlere sigmaz.

    ıkincisi, kurutma makinesi kumasi cok yipratir. kullanmayanların bilmediği bir gerçek var. sürekli kurutmayla kurutulan kıyafetler pamuklanmaya baslar. ya da kolayca deforme olur. mesela havlular bir süre sonra yırtılır. hele jeanler... incecik olur.

    bu arada öyle şak diye kurutmuyor. nereden baksan, 1,5 saat dönüyor yine o makine. kendi tecrübeme göre çamaşır odasına 1 ufo koymak aynı sürede aynı performansı sağlıyor. üstelik çamaşırlar da yıpranmıyor. üstelik odayı da ısıtıyor.
  • koyacak yerim olsa net olarak edinmek istediğim makinede. çamaşır makinesinin üstünde dolap var.
  • çük kadar evlerimiz var maalesef.
  • lanet olsun ki yeteri kadar tüketim toplumu olamadık.saçma sapan şeylere fazlasıyla para dökme potansiyeline sahip bir toplum haline geldik.yeteri kadar reklamı yapılırsa emin olun o kurutma makinaları da evlerimizde yerini alacaktır.
    bir kaç dizi de çamaşır kurutma makinaları kullanılsın o zaman görün bakın nasıl da her evde yerini alıyor.imaj hiçbir şey reklam her şey.
  • balkonsuz daireler yapıldıkça tercih edilen makinelerdir, gördüğüm kadarıyla. bizim apartmanda herkeste var. fakat renkleri soldurur, pamuklu ürünleri küçültür ve kıyafetler çabuk eskir. tercih edilmeme sebebi elektrik faturası yanında bir de budur.
  • filtresinde topladığı tozu, tüyü, kiri gördükten sonra kullanmamak nasıl içine siner bir kadının, anlamak mümkün değil.

    bir de evcil hayvan beslemedikleri için sanırım.

    erkeğin kılı, kadının saçı, kedinin tüyü, ortamın tozu. dördü için de en büyük yardımcım kurutma makinesi. ardından hepa filtreli süpürge. muhteşem bir şey.

    edit: evet fotoda görünen kumaşın kendi havı, tüyü. çünkü google'dan aldım örnek fotoyu. aha burada da benim makinenin filtresi. yıkanmış! çamaşırdan çıkan pislik. buyrun:
    görsel
    görsel
    görsel
  • tutmaması değil, para olmamasındandır. yani zevk için kapı üstünde çarşaf kurutan varsa, umut sarıkaya karikatürlerinden bir karakter olabilir.
hesabın var mı? giriş yap