• aynı burçtan olan insanlar arasındaki ilişkilerin berbat olacağı ve hüsranla sonuçlanacağı yargısı terazilerde nedense geçerli değildir. en baştan itibaren harika anlaşırlar ki " acaba önceden bir yerlerde karşılaşmış olabilir miyiz ? acaba ruh ikizi miyiz ? " gibi soruların cevaplarını düşünmeden edemezler.

    terazi erkeğinin gülümsemesi terazi kadınını oldukça etkiler. ikisinin de hayata bakış açısı optimizm sınırları içerisindedir ama hayatın şartlarına göre tabii ki ikisi de extra neşeye ve eğlenceğe ihtiyaç duyar. birbirlerinin hayatlarında ilk sırada yer alırlar ve aile, arkadaş gibi unsurları kıskandırmayı başarırlar. bunu birbirlerine belli etmekten kaçınırlar ilk başta lakin aralarında sır kalmaması önemle tavsiye edilir. terazi kadını oldukça anlayışlı ve siz leb demeden leblebinizi anlayacak kapasitede bir kişiliğe sahiptir. ona güvenirken rahat olunmalı ama lafını asla esirgemeyecek " dost acı söyler " kalıbında bir kişiliğe sahip olduğunu da göz ardı etmemek gerekir. terazi kadını ona uygun olmayan erkeği gözünden tanır ve hiç zaman kaybetmeden bunu belli eder.

    iki taraf da dışarı çıkmayı aşırı derecede olmasa da sever ve sayar. birlikte iken ise bu o kadar da gerekli değildir, sadece televizyon karşısında uyuklayarak mutlu bir akşam geçirilebilir. ayrıca terazi kadını iyi bir ev kadını, anne, iş kadını ve eş olmayı aynı anda başarabilen yegane burçlardandır.

    terazi kadını genellikle terazi erkeğini karşı koyulmaz bulur ve cazibesiyle yanıp tutuşur. terazi erkeği eğer burcunun tipik özelliklerini gösteriyorsa, cok okumuş ve cok öğrenmiş bir bilgin şirindir aynı zamanda. ama terazi kadınının ritmine ayak uydurabilecek kadar da beceriklidir.

    ikisi birlikte evlerini uyum içinde yerleştirirler, nerde neyin olacağı konusunda saatlerce kavga edilmez. aslında hiçbir konuda kavgalar büyümez çünkü iki taraf da kavga etmekten çok hoşlanmaz ve kendini frenleyebilir. zaten terazi kadınının yürüyüşü bile kavgaların gidişatını değiştirmeye yeter de artar.

    bu kadar uyum içinde gül pembe ve sorunsuz yaşanacağını sanıyorlarsa aynı burcun bu iki farklı insanı, bu rüyalarından hemen uyanmaları da tavsiyedir. zayıflıkların olduğu noktalarda uyumsuzluklar ve sıkıntılar ortaya çıkar. terazi erkeği prensipleri doğrultusunda yalanlara sarılmak zorunda kalabilir ayrıca hoş sohbetlere ve ilgiye cok düşkün olduğu için başkalarıyla flört etmeyi de zararsız olarak düşünebilir. ancak bu ve benzeri oyunlar terazi kadınının da başının altından çıkabileceği için aslında yine herşey eşitlenir ve o kadar da göze batmaz.

    iki tarafta hem bağlanmaya hazır hem de herzaman özgürlüğüne düşkün insanlar olacaktır. mantıklı olarak herkesin kendisine zaman ayırmasına fırsat tanınmalı ve kısıtlayıcı tavırlara, aşırı kıskanç sevgili kılığına bürünmemek gerekir.

    yıldızları parlasın diyoruz ..
  • kolay kolay başlayamayacak*, kolay kolay da bitmeyecek* ilişki tipi.

    not: eğer sevgili değilde, mesela patron terazi, işçi terazi ise, verimliliği %0'a yaklaştırma potansiyelleri vardır. ama mutludurlar yine de.
  • evlilikle sonuçlandığında evin içinde evcilik oynayan iki arsız gibi yaşamanızı sağlayan ilişkiyi yaşayan kadın ve erkek tipi. dengesizlikle dengelenen ve birbirinin açıklarını, yamalarını, bam tellerini adeta ezbere bilen burçdaş karşı cinsler eğer en hakikisinden gerçek de bir aşk yaşıyorlarsa birbirlerini tattan yiyemez hale bile gelebilirler. kerametin gerçekten de terazi olmakda olduğuna inanan ikili için ilişkiler, aşk, romantizm, seks ve iletişim ciddiyetle ele alınması gereken birer şölendir. ki bunların hepsinde terazilere has takıntılara rastlarız. birbirlerini leb demeden leblebiye boğan bu terazilastikcimnastik kadın ve erkek birbirlerinin olduğu kadar burçlarının da fanatiğidir ki bu da tamamen terazi burcu tutuculuğuna has bir durumdur.
  • terazi kadını ve terazi erkeği lükse düşkün insanlar olduklarından biraraya geldiklerinde güzel yemeklere, kaliteli şaraplara, haftasonu kaçamaklarına, birbirlerine parfüm, takı, saat vs. hediye etmelere doyamayacaklarından kısa sürede beş kuruşsuz kalırlar. böyle bir birliktelikte çiftin birikim yapabilme ihtimali sıfıra yakındır.
  • hollywood 'dan

    michael douglas & catherine zeta jones
    tim robbins & susan sarandon

    birlikteliklerinin örnek verilebileceği ilişkidir. uzun vadede uyumludur/uyumlu olmaya yatkındır.
  • olur da boyle bir ikili gorurseniz "ne tatlısınız" diyin zira pek tatlıdırlar.
  • surekli iletisim halinde olan, romans'i sanat haline getirmis ikili...
  • iliski durumu ne olur bilemiyorum ancak bir terazi erkegi olarak hayatimda beni her asamada anlayabilmis, ne demek istedigimi gozumden okumus, kardesim demekten cekinmeyecegim tek insanin bir terazi kadini oldugunu soylesem, bu burcun kadini ile erkeginin iyi anlasiyor oldugunu soleyebilirsiniz...
  • bu iki ayni burcun çok iyi anlaşma potansiyeli vardır. her ikisi de karşı tarafı memnun etmek ister ve anlaşmazlıkları sevmez. ortak konuları çoktur, arkadaşlar, güzel kıyafetler, kaliteli ortamlar, iyi vakit geçirme isteği bunların başında gelir. tabi en sevdikleri konuşma konusu ise sosyal hayatları ve ilişkileri olacaktır.

    genel olarak terazi burçları hayalperesttir, idealisttir ve birçoğunun ayağı yere pek basmaz. ancak bu burcun neyin doğru, neyin yanlış olduğu konusunda iç güdüleri kuvvetlidir. neyin bir ortamda uygun olduğunu ve kime nasıl davranılacağını terazilerden iyi bilen olmaz. sosyal ilişkilere getirecekleri denge ve anlayış her türlü ilişki için olumludur.

    terazi en romantik burçtur, aşk için yaşarlar. kendilerini tamamlayan bir ruh eşini bulduklarında aşklarını filmlerdeki gibi yaşamak isterler. evlilik, bu ilişkileri bir sanat olarak gören burç için korkutucu olabilir. ilişkilerde sadık kalabildikleri gibi bu ilişki süresinde başka birinden etkilenme ihtimalleri de vardır.

    kaynak: (bkz: elle)
hesabın var mı? giriş yap